.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Оплакване.

Много е яко да идеш на фризьор и да й обесниш точно каква прическа искаш и тя да ти каже "Мисля, че разбрах".
    ....
    В момента иам страотна преческа ...

...и после защо нямам вяра на фризьори...последният път косата от едната страна се оказа, че е малко по-къса...много забавно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    И НИ КО ДА НАПРАЙМ??? ДА СИ ОБЯСНИЛА КАТО ЧОВЕК БЕ!
    ГОЛЯМО ВАЖНО СТАНАЛО ВЕЧЕ!!!!!!КВО ОЧАКВАШ ДА ТИ ПИШЕМ В ТАЯ ТЕМА???ДА ТИ ВЪРНЕМ КОСАТА ЛИ?

Повече от фен

Re: Оплакване.

В момента иам страотна преческа
    Каква ти е прическата,какво са те направили?
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Guest
    затова отиди при някой хубав фризьорски салон може да ти излезе скъпо ама поне знаеш че после няма да приличаш на идиот.

Последния път като си подстригах спря тока докато бях на половина и кото ме наръфа с ножицата главата ми беше като къдрава зелка
    I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.

аз при моята фризьорка ходя от много малък и винаги ме е подстригвала добре нямам никакви оплаквания спрямо нея , но ида ли при друга попринцип не става гот ...

Град
    tuk i tam
    predniq pyt pyk mn mi iztyniha kosata i tq de e rqdka syvsem rqdka stana oba4e sq pak kat me postrigaha sym mn dovolna .q obqsni kak to4no ta ufykaha

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    predniq pyt pyk mn mi iztyniha kosata i tq de e rqdka syvsem rqdka stana oba4e sq pak kat me postrigaha sym mn dovolna .q obqsni kak to4no ta ufykaha
    С един пръст бритон и стърчи такъв, приличам буквално на петел, и много трудно го правя прилегнал на долу по дължината на челото. А да не ти говоря за връхчетата в какво състояние са ми. Като хфана един солиден кичур, макар да е подстригано добре, то на мен не ми седи добре. Или може би аз не се харесвам, иначе чух отзиви, че съм добре. Но кой знае.. може да са ме излъгали..
    Абе, здраве да е, квот такоа.

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    С един пръст бритон и стърчи такъв, приличам буквално на петел, и много трудно го правя прилегнал на долу по дължината на челото. А да не ти говоря за връхчетата в какво състояние са ми. Като хфана един солиден кичур, макар да е подстригано добре, то на мен не ми седи добре. Или може би аз не се харесвам, иначе чух отзиви, че съм добре. Но кой знае.. може да са ме излъгали..
    ami briton4eto za da stoi dobre moje da go za6tipva6 s nqkoq fibi4ka nazade stoi qki4ko .ami ako moje dai pic da te vidq [-o<

не съм ходила на фризьор от година ,2..майка ми върши по-добра работа от тая,пък и аз не се подстригвам,само връхчетата...
    Отивам аз 2004 при фризьорката и казвам " Искам хубава прическа ,ще пътувам за Англия"
    Подстригва тя квото там..след дена заминавам аз..лудница ,вс,изобщо не си забелязвам с подробности косата..връщам се аз..и какво да видя ?!Косата ми от едната страна 5 санта по - къса от другата страна..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ami briton4eto za da stoi dobre moje da go za6tipva6 s nqkoq fibi4ka nazade stoi qki4ko .ami ako moje dai pic da te vidq [-o<
    Ама толкова е къс, че дори не мога да го хфана с пръсти, камоли да се опитам да го закача с фиба Ужс.

Na men edna priqtelka mi razpravq.. che nqkva friziorka kato otidesh pri neq i i obqsnish kakvo tochno iskash... friziorkata pravela kakvoto na neq i haresva...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Мен затва до 6 клас мама ме подстригва6е, после си намерих една фризьопка то4но до нас, която ми познава косата и знае как да си ме подстригва. Специфи4ното при мен е, 4е пътят ми винаги си е бил настрани и пове4ето фризьори гледат като паднали от Марс за6тото знаели как да подстригват само хора с път насредата
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Повече от фен
    edna priqtelka na maika mi e friziorka i vinagi hodq pri neq..imala sam razlichni pricheski i v parviq moment ne moga da se vazpriema ama posle mnogo se haresvam \/

Even heaven is hell without you

Мега фен
    Град
    София
    Еми тва е -повечето фриэьори са некъдърници!!!!!!!! И където и да отидеш никога няма гаранция ,че ще те раэберат..!А тииии cherinka някое пикче няма ли да ни дадеш?
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    edna pritelka sa6to q ureziliha taq sedmica.kvo da se pravi nekadarnici.za tva ili v po-hubav salon,kadeto ima profesionalisti ili pri nqkoq,koqto e ve4e probvana.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз затова вече сама се подстригвам. Последният път направих голяма грешка Ама поне знам, че аз съм си виновна и че вече няма да го правя, когато бързам
    Когато ходих запоследно на фризьор ми скъси косата 3 пъти повече отколкото аз й казах.

Мега фен Аватара на koalka
    Май трябва да смениш фризьора.Не знам колко пари ти взимат, но гледай да е някоя дето взима по-скъпо, пак повече шанс има да уцелиш някоя сносна.

mda..si4ko zapo4na kogata maika mi re6i da me podstrije.kakva golqma gre6ka!ze ta me podstriga nakrivo ta posle dokato me podravnqva6e to kosa ne ostana
    za tova re6ih da otida na frizior. Ama tam edna kak ze da mi opuva kosata
    to napravo grebena se oguna.tctctctc
    az li ne6to ne slu4vam na frizior......

Guest
    хахах аз само веднъж съм ходила на фризьор... и то преди два месеца.. никва вяра... за тва като отидох й занесох на тая принтирана прическата от различни страни... не я направи съвсем същата ама пак стана добре..

Град
    У дома пред компютъра
    Ходих на скъпо подстригване два поредни пъти(през седмица) и все не можеше да направи каквото искам.

На третия при друга фризьорка, сега съм доволна.

men si me pravqt dobre \/ i friziorkata e mn qka
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Голям фен
    Вие се жалите...а мен веднъж бях отишла при една,уж"модерно" подстригвала.. Оная постоянно ми говореше колко й е лошо,как й се виждат звездички,как вижда цветни кръгове..и когато погледанх в огледалото я гледам оная си затворила очите за секунда После ме беше срам да се прибера...а салона беше на центъра..

Супер фен Аватара на rakiQ
    и на мен ми се беше случило..
    исках френско каре.... и тая овца ме направи на паница...както и да е сегасъм си пак сдълга коса и с бретон...и съм много доволна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си