- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хващали ли сте ваще
Ами....
![]()
Скифала съм ги
![]()
Аа кфи са плахове
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
аз съм скивал баба и дедо![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от jony
![]()
![]()
ахахахахаха тва беше добро
![]()
![]()
![]()
xexe kva tema samomi ne sam gi hva6tala a pak i neiskam opredeleno neam jelanie
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Пич,.....не се ебавамПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
mi da hva6tala sam gi mn patiama mn gadno mi staa ...zn 4e go pravat ama predpo4itam da ne gi vijdam....
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
о леле мале на къде върви света......................Първоначално написано от jony
по темата за мен е по добре да го правят от колкото да се карат и бият е не ли така?????????????????
На къде върви светът...?Че видял баба си и дядо си да правят секс?А кво НЕнормално има в това?Първоначално написано от the_other_neme_of_love
![]()
Първоначално написано от Aleandra
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Аз съм ги хващала преди доста време-може би 6-7 години като бях малка. Получи се доста неловко после и на мене и на тях ни беше някво гузно таковаИ презервативи съм намирала
Сега не съм ги хващала, но честно казано не ми се и иска...
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
az 4esno predi da i samo se moleh da ne gi vidq pak 6oto e mn tupo. Gledah v ku6ti tv do kusno i maika mi se pribra. 4uh, 4e nqkoi idva i vednaga go izgasih. Kato razbrah, 4e ne e samo maika mi i q pitah koi o6te e vku6ti, a tq mi kaza nikoi. Kogato 4uh, nekvi .... ot dr staq i ne mojah da spa do 3-4 (puke) Be6e ujasno!!!
Не съм ги хващал , но често ги чувам![]()
;] Why Not ? [;
Тц не съм ги виждала![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
PFFF...PAZI BOJE OT TAKVAZI GLEDKA![]()
![]()
![]()
male hora zavijdam vi za babite i dqdovcite na4i...ne se predavat i na vazrasta da sa
![]()
![]()
haha
Като мъничка ги хванах един път ама тогава много съм разбирала наскоро се осъзнах на какво съм била свидетел а пък преди някоко седмици ги усетиха колко презервативи съм намирала хух
![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Ne ne sam gi hva6tala i neiskam i da gi hvana![]()
Не съм ги хващала,но съм ги чувала,а и съм намирала презервативи
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P