.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен
    Град
    sofiq

kak da namalq kurveneto?

priqtelq mi si idva dnes,ne sme go pravili ot dve sedmici.i to4no dnes mi doide ima li na4in s ne6to da namalq kurveneto za da go napravim.s hap4eta s vitamin c ne6to???pls kajete i to barzo

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

просто влизате в банята да се къпите и се почватееее
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

ima mai edni hap4eta ama te se piqt predi da ti doide...za da zabavqt cikyla...kakto kazaha v gorniq komentar..xaxahxa v banqta nai dobre.. aide yspeh

Guest
    az pih edni rytaskorbin se kazvaha ama nz dali ne sa s lekarsko predpisanie

ima6e ne6to.. da izqde6 edna lujica kanela.. mislq 4e deistva
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mi6enceto
    ima6e ne6to.. da izqde6 edna lujica kanela.. mislq 4e deistva
    Канелата предизвиква кървене, ако не ти е дошло още.
    В случая-за 1 ден няма какво да направиш. Или правите секс при тези обстоятелства, или се разхождате в някой парк.

Витамин С, ама после ще ти излезе през носа, защото като намали кървенете увеличава продължителността му. Ако все пак решиш да пробваш, по-голямо количество - 5-10 таблеткии от тези малките, но не повече от 10!

pii po 3 vitamin C-ta na den i za okolo 2 dni ti spira az dr na4in ne vijdam
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си