Цитирай Първоначално написано от cherinka
Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
Какъв е поводът ви да ненавиждате определена субкултура? Разкажете случка с някой от членовете й, без да се опитвате да бъдете обективни, наблегнете на това, което ви е отвратило. Няма да се включвам в темата и нека няма препирни-целта е да се сравнят гледните точки и житейските философии на форумците. Тийнпроблем бъка от радикални чешити и радикални анти-чешити...
Много сложни думи си използвал, бе, мойто момче. Я, обесни с по-прости думи.

Ся, да видим, кво съм разбрала..
Ами, не ми допада да се събират хора "на ръб" и да пият 10 души директно от шише с бира като някакви бездомници. Все едно нямат пари да идат в някое дори долнопробно заведение да пият по едно кафе (кола/спрайт/тоник/водка/бира/джин/уиски (макар, че са по-скъпи от бирата))
Та, тва е. А и е нехигиенично да пиеш от шише, което преди това е минало през устните/устата на хората, че даже и понякога не ги познаваш тия хора..
Ъъ... това е така. Преди 10мин се прибирам и пих биричка пред блока с мой близък приятел от едно шише, но той ми е като брат. Иначе, ако сме повече, които не са ми никакви, а са просто от компанията, предпочитам всеки да си земе по една биричка, сокче или там каквото е, иначе ми изглежда гадно, всеки да ми пуска водолази в това което пия. Даже като сме в нас и пушим наргиле, честно ми е малко кофти, като знам, че 10 човека са го олигавили... Абе гадна работа.

Иначе има някакви такива....интересни...както са наречени субкултури, които просто не ги рабирам, не принадлежа към тях, нямам нищо общо с тях и никога няма да ги разбра. Не, че не разбирам отделните "разновидности" хора, към които не принадлежа, напротов, имам доста изтрещели приятели, с които се разбирам. Даже повечето ми приятели не са като мен, ами дори са точно от тези които наричам "изтрещели", емм разбирам ги, кефат ме, но аз съм различна.. Все едно, Бих казала, че не бих дискриминирала някой само защото принадлежи към еди какъв си "вид", ами защото като човек не го оценявам и не го разбирам...