- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Dnes 6te q vida .Dali da i kaja ,4e imam 4uvstva kum neq ?
ZDraVeiTe ! Dne6t te q vida otnova.Dali da i kaja ,4e imam 4uvstva kum neq ?Pls pomognete !
Ако не ти,кой друг ?
нямам повод да сънувам....
недей да бързаш бе...
Или ако все пак решиш да и кажеш не овъртай а направо и го кажи така како ти дойде!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хей недей да бързаш.Помисли първо !!!
Недей да чакаш.
Еми можеш да и кажеш че я харесваш мн..ама за чувства по-добре не говори от толкова рано защото ще и дойде като гръм от ясно небе и няма да знае какво да ти отговори.Пък и помисли добре дали имаш толкова силни чувства към нея...
just a kid۵
Миии да,кажи й,защото някой може да те изпредвари и тогава ще съжеляваш!Късмет!![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
ako nqkoe mom4e ima 4uvstva kym men i dnes sh se vidim az nqmam ni6to protiv da mi gi spodeli - daje sh mi e mn qko i ako go haresvam az sy6to sh mu spodelqi stava raotata
epa az li da i kaja vmesto tebe?davai smelo,nqma ti se rasardi 4e q haresva6 spoko \
/
Първоначално написано от ™G-Baby™
Aко ти е втората среща по-добре не бързай!
Само ще те помисли за здуханяк и в нужда!
Не и го казвай а показвай!
Light The Universe
nz az lichno ne bix pomislila za sduxanqk mom4e koeto na vtorata srehta mi kazva 4e ima chuvstva kum men..daje shte mi e mn priatnovapros na xarakter mojebi..po dobre ne podtiskai chuvstvata si...uspex
Както каза някой... "Не казвай, показвай"Иначе ше стане се едно на първата среща да и кажеш " Влюбен съм и вече не мога да живея без теб..." на момичето просто ше и стане... СТРАННО...
Вие на хероин ли сте бе?
xaxa dosta razlichni mneniq nali?Ami moito e che trqbva da razberesh dali tq ima nqkakvi chuvstva kum tebe shtoto moje i da se okaje che iska da ste samo priqteli i taka moje da e otblusnesh zavinagi ot sebe si!No moje i da i go kajesh pone tq da znae che izpitvash neshto poveche ot priqteluspeh
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
То вече са се видяли![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от RnB_Ku4kA
mi az kato kazah na mimi4eto koeto haresvam 4e q haresvam (bahme dobri priqteli) tq ne mi otvurna ni6to i ot togawa samo me otbqgva.Kajete kvo da napraa pone priqteli pak da sme
Vox populi vox dei
Ами кво да направиш,кажи й че си се объркал и си взимаш думите назад,и че искаш да сте отново приятели.Просто поговори с нея.
*цензура*