- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MOLQ VI SE OTGOVORETE MI NA VAPROSA PLS!!!!!
imali hap4eta protiv zabremenqvane koito da s ekazvat "eskaliptos" i da stryvat 40 lv a pls otg mi pls mn 6et sam vi blagodaren na vs .....
dam ima i struvat m/u 25 i 30 lv.. no ima i drugo koeto se kazva Postinor Duo i struva 10 lv.. no nego trudno 6te go nameri6 za6toto ve4e ne go zarejdat..
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
mersi mn
Има и едни Escapelle, те сигурно са на същия принцип, и не вярвам да са повече от 10-тина лева.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от mi6enceto
Моля? Т'ва пък от кога?
to4no tezi sa 25/30 lv..predi 2 dena bqh zakusala i na vsqkude ima samo Escapelle sigurno v 10-tata apteka namerih Postinor i vsi4ki kazvat 4e gi spirat ot proizvodstvoПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
btw daje do kolkoto pomnq tuk ima6e tema za tova 4e spirat Postinora... ujas nz kfo 6te se pravi za napred 30 lv za hap4eta ne mi se davat![]()
![]()
![]()
Няма да се прави секс, ще се прави винаги с презерватив и той няма да всършва докато е в теб. Има и орални контрацептиви за 10-15 лв.