.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    motoristaaa
    Guest

какъв стил на обличане харесвате при момчетата ??

какъв стил на обличане харесвате при момчетата ??

Град
    Ibiza
    и кво общо има с раздела секс въпроса ти ?!
    момче съм бе!

Град
    Н.Искър
    само по паррафюМ
    или с на баба килотите
    Kur za vaze!!!

Цитирай Първоначално написано от HYPE
    но по принцип смъкнатички

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Позволи ми да го отнеса към раздела - без дрешки са най-симпатични

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Позволи ми да го отнеса към раздела - без дрешки са най-симпатични
    I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.

kvo ob6to ima ''stilut na obli4ane'' s tozi razdel .....

qvno 4oveka ne e nameril podhpodqshtiq razdel ili prosto e vidql 4e tuk gledaniqta sa pove4e kakto i da e .. vsqko momi4e ima razli4en vkus i prosto ne namrim logika v tva da pitash cqla BG momi4etata kakyv stil na obli4ane haresvat za mom4eta..

да са по изпраните на канала гащички-хем изпрани хем съдрани хем да ги носят разкопчани...
    хаха бъзик..
    сериозно вече: по панделка... или по без нищо ...или аз вместо дрешка
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Ceca - Pile.mp3 pzd all
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

хахах ми то стилове колко искаш смькнежи не толко смькнежи и 4алга ама там са само педали

mm

ne xaresvam smuknati dopadat mi mom4eta po nqkakva gotina bluzka i dunki

еее рапърчета естествено....е не е задължително ама да не е чалгар!!! кефят ме момчета с изслути дънки и широка тениска ...... и кецки...и шапка.....ммм размечтах се
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Ami takiva kato men ! ROFL s qki drejki koito da pod4ertavat qkata im fig. ROFL.......
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

МъжО има едни усмирителни панталони...ако си купи и риза към тях, ще е моята мечта.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от hip Hop Mace
    еее рапърчета естествено....е не е задължително ама да не е чалгар!!! кефят ме момчета с изслути дънки и широка тениска ...... и кецки...и шапка.....ммм размечтах се
    И аз така
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Град
    насам натам
    so fresh
    so clean

Град
    София
    Ами попринцип... И аз смъкнати де Ама не щото ги мисля за яки или нещо такова... Са ще ми издам мойта теория.. Нали и без тва темата е в раздел "Секс" така че що пък да не споделя и аз
    1. Обичам широките тениски защото... Като се натискаме с мойту зверче, обичам да пъхам ръка под нея и да му усещам топличкото гръбче... И после да се боря, с тая тениска в която мога да вляза и аз, да му я съблека..
    2. Свъкнатите джинси и дънки.... МхмХмхМх... Хубавото на тях е че не си личи пряко "достойнството" на момчето" ... А трябва да се усети... Не си мислете нищо... Когато те прегърне от към гърба се усеща.. А да и като се надигне леко отзад тениската се виждат задните форми То зависи от момчето де... Ама мойто като има перфектно тяло
    3. А за шапките... Обичам косата на момчетата.. Така че и без нея може да минем
    Еми тва е.. Обичам мойто мече и нз какво ще правя дори и за миг без него...
    П.П. Прозвучах като поредното надуте детенце..
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Аз пък ги хаерсвам emostyle . С тесни дънки и тениски и някво симпатично коланче с платненки изрисувани и черна косичка сресана настрани Или дълга и с диадемка
    Падам си и по пънкари с големи кубинки и карирани гащи

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз пък ги хаерсвам emostyle . С тесни дънки и тениски и някво симпатично коланче с платненки изрисувани и черна косичка сресана настрани Или дълга и с диадемка
    аЙДЕ ИМОТО СТАНА МОДЕРНО И СИчКИ ДА СЕ КЕФИМ НА ТВА... НЕ чЕ НЯМАМ ТАКИВА ПР (ДОРИ НАЙ-ДОБРАТА МИ ФР Е ТАКАВА) ... АМА ЗА КВО ГИ ХАРЕСВАш а?а?Аа?а?А? ЩОТ СА би МОЖЕ БИ .. ИЛИ щОТ НЯМА НИщО ОБщО МЕЖДУ ТАКА НАРЕчЕНИТЕ НИ ДОБРЕ ПОЗНАТИ ИМОТА В РОЗОВО И чЕРНО И ИСТИНСКИТЕ ИМОТА А ПЪК КВА Е ВРЪЗКАТА С ПЪНКАРИТЕ САМО чЕ МУЗИКАТА ИМ ИМА ОБщИ ЕЛЕМЕНТИ НЕ ЗНАчИ чЕ СЕ ОБЛИчАТ ПО ЕДНАКЪВ НАчИН... И КАК ХАРЕСВАш ДВА СЪВСЕМ РАЗЛИчНИ СТИЛА НА ОБЛИчАНЕ.. ЗА ДА СЕ ЗАДОВОЛЯВАш КВО? ТРЯА ДА ИМАш 2 ГАДЖЕТА...
    ДЕБА ИМОТАТА ДЕБА... ДОРИ НЕ СИ ВИЖДАЛА ИСТИНСКО ИМО ДЕБА....
    Вие на хероин ли сте бе?

Имотата са педали. Аз харесвам мъже, понякога и жени. Същества между двата пола - не.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    BEZDOMEN
    pusni temata vav foruma za moda i moe i da ti otgovori nqkoi po temata
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Guest
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аЙДЕ ИМОТО СТАНА МОДЕРНО И СИчКИ ДА СЕ КЕФИМ НА ТВА... НЕ чЕ НЯМАМ ТАКИВА ПР (ДОРИ НАЙ-ДОБРАТА МИ ФР Е ТАКАВА) ... АМА ЗА КВО ГИ ХАРЕСВАш а?а?Аа?а?А? ЩОТ СА би МОЖЕ БИ .. ИЛИ щОТ НЯМА НИщО ОБщО МЕЖДУ ТАКА НАРЕчЕНИТЕ НИ ДОБРЕ ПОЗНАТИ ИМОТА В РОЗОВО И чЕРНО И ИСТИНСКИТЕ ИМОТА А ПЪК КВА Е ВРЪЗКАТА С ПЪНКАРИТЕ САМО чЕ МУЗИКАТА ИМ ИМА ОБщИ ЕЛЕМЕНТИ НЕ ЗНАчИ чЕ СЕ ОБЛИчАТ ПО ЕДНАКЪВ НАчИН... И КАК ХАРЕСВАш ДВА СЪВСЕМ РАЗЛИчНИ СТИЛА НА ОБЛИчАНЕ.. ЗА ДА СЕ ЗАДОВОЛЯВАш КВО? ТРЯА ДА ИМАш 2 ГАДЖЕТА...
    ДЕБА ИМОТАТА ДЕБА... ДОРИ НЕ СИ ВИЖДАЛА ИСТИНСКО ИМО ДЕБА....
    Дори не ме познаваш а ме обявяваш за позьор
    Връзката е, че две години бях супер запалена пънкарка, но открих, че просто не мога да бъда нихилист и анархист и т.н.
    Тук таме чувах по някоя песничка на по-известните емо групи (айде стига с тва имоу - имоу си е на английск,и емо - на български) и ми харесваше. А винаги съм била емоционален и чувствителен човек. Който вижда малките неща около него. Няма кво да обяснявам философията на емотата де - изглежда я знаеш по-добре от мен
    И не, не ме кефи че някои от тях са би
    И ме е много яд, че стана модерно това...всеки втори с бретонче,..тъпо е...бях емо и се обличах така преди да стане модерно повярвай ми

И накрая, драга - гаджето ми е МЕТЪЛ. Аз въобще не гледам стила на обличане, а човека. Ако ти си избираш компанията само по музиката, която слуша и дрехите, които носи на гърба си, смятам, че си ограничен човек.
    Peace and love.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си