- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какъв стил на обличане харесвате при момчетата ??
какъв стил на обличане харесвате при момчетата ??
само по паррафюМ![]()
или с на баба килотите![]()
Kur za vaze!!!
но по принцип смъкнатичкиПървоначално написано от HYPE
![]()
![]()
![]()
Позволи ми да го отнеса към раздела - без дрешки са най-симпатичниПървоначално написано от HYPE
![]()
Първоначално написано от _Cuddly_
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
kvo ob6to ima ''stilut na obli4ane'' s tozi razdel .....
qvno 4oveka ne e nameril podhpodqshtiq razdel ili prosto e vidql 4e tuk gledaniqta sa pove4ekakto i da e .. vsqko momi4e ima razli4en vkus i prosto ne namrim logika v tva da pitash cqla BG momi4etata kakyv stil na obli4ane haresvat za mom4eta..
да са по изпраните на канала гащички-хем изпрани хем съдрани хем да ги носят разкопчани...
хаха бъзик..
сериозно вече: по панделка... или по без нищо ...или аз вместо дрешка![]()
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
Ceca - Pile.mp3 pzd all![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
хахах ми то стилове колко искаш смькнежи не толко смькнежи и 4алга ама там са само педали![]()
ne xaresvam smuknati dopadat mi mom4eta po nqkakva gotina bluzka i dunki![]()
еее рапърчета естествено....е не е задължително ама да не е чалгар!!! кефят ме момчета с изслути дънки и широка тениска ...... и кецки...и шапка.....ммм размечтах се![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Ami takiva kato men ! ROFL s qki drejki koito da pod4ertavat qkata im fig. ROFL.......
Неподходящ размер на снимка в подпис!
МъжО има едни усмирителни панталони...ако си купи и риза към тях, ще е моята мечта.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз такаПървоначално написано от hip Hop Mace
![]()
so fresh
so clean
Ами попринцип... И аз смъкнати деАма не щото ги мисля за яки или нещо такова... Са ще ми издам мойта теория..
Нали и без тва темата е в раздел "Секс" така че що пък да не споделя и аз
![]()
1. Обичам широките тениски защото... Като се натискаме с мойту зверче, обичам да пъхам ръка под нея и да му усещам топличкото гръбче... И после да се боря, с тая тениска в която мога да вляза и аз, да му я съблека..![]()
2. Свъкнатите джинси и дънки.... МхмХмхМх... Хубавото на тях е че не си личи пряко "достойнството" на момчето" ... А трябва да се усети...![]()
![]()
Не си мислете нищо...
Когато те прегърне от към гърба се усеща..
А да и като се надигне леко отзад тениската се виждат задните форми
То зависи от момчето де... Ама мойто като има перфектно тяло
![]()
3. А за шапките... Обичам косата на момчетата..Така че и без нея може да минем
![]()
Еми тва е..Обичам мойто мече и нз какво ще правя дори и за миг без него...
![]()
П.П. Прозвучах като поредното надуте детенце..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Аз пък ги хаерсвам emostyle. С тесни дънки и тениски и някво симпатично коланче с платненки изрисувани и черна косичка сресана настрани
Или дълга и с диадемка
![]()
Падам си и по пънкари с големи кубинки и карирани гащи![]()
аЙДЕ ИМОТО СТАНА МОДЕРНО И СИчКИ ДА СЕ КЕФИМ НА ТВА...Първоначално написано от Анонимко
НЕ чЕ НЯМАМ ТАКИВА ПР (ДОРИ НАЙ-ДОБРАТА МИ ФР Е ТАКАВА) ... АМА ЗА КВО ГИ ХАРЕСВАш а?а?Аа?а?А? ЩОТ СА би МОЖЕ БИ .. ИЛИ щОТ НЯМА НИщО ОБщО МЕЖДУ ТАКА НАРЕчЕНИТЕ НИ ДОБРЕ ПОЗНАТИ ИМОТА В РОЗОВО И чЕРНО И ИСТИНСКИТЕ ИМОТА
А ПЪК КВА Е ВРЪЗКАТА С ПЪНКАРИТЕ
САМО чЕ МУЗИКАТА ИМ ИМА ОБщИ ЕЛЕМЕНТИ НЕ ЗНАчИ чЕ СЕ ОБЛИчАТ ПО ЕДНАКЪВ НАчИН... И КАК ХАРЕСВАш ДВА СЪВСЕМ РАЗЛИчНИ СТИЛА НА ОБЛИчАНЕ.. ЗА ДА СЕ ЗАДОВОЛЯВАш КВО? ТРЯА ДА ИМАш 2 ГАДЖЕТА...
ДЕБА ИМОТАТА ДЕБА... ДОРИ НЕ СИ ВИЖДАЛА ИСТИНСКО ИМО ДЕБА....
Вие на хероин ли сте бе?
Имотата са педали. Аз харесвам мъже, понякога и жени. Същества между двата пола - не.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
pusni temata vav foruma za moda i moe i da ti otgovori nqkoi po temata![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
Дори не ме познаваш а ме обявяваш за позьорПървоначално написано от v!k!tYyY
Връзката е, че две години бях супер запалена пънкарка, но открих, че просто не мога да бъда нихилист и анархист и т.н.
Тук таме чувах по някоя песничка на по-известните емо групи (айде стига с тва имоу - имоу си е на английск,и емо - на български) и ми харесваше. А винаги съм била емоционален и чувствителен човек. Който вижда малките неща около него. Няма кво да обяснявам философията на емотата де - изглежда я знаеш по-добре от мен
И не, не ме кефи че някои от тях са би
И ме е много яд, че стана модерно това...всеки втори с бретонче,..тъпо е...бях емо и се обличах така преди да стане модерно повярвай ми
И накрая, драга - гаджето ми е МЕТЪЛ. Аз въобще не гледам стила на обличане, а човека. Ако ти си избираш компанията само по музиката, която слуша и дрехите, които носи на гърба си, смятам, че си ограничен човек.
Peace and love.