- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Tejka li sam za vazrastta si?
Na 13 godini sam,kazvam se Vladimira,visoka sam 1.63 i teja 45 kila.Poneje po4ti vsi4ki znaqt,4e na moqta vazrast momi4eta mnogo obra6tat vnimanie na van6en vid,kilogrami i takiva raboti,i az ne sam po-razli4na i iskam da popitam dali tezi kilogrami sa normalni za godinite i viso4inata mi,za6toto si mislq,4e sam baq teji4ka,no vsi4ki tvardqt obratnoto.Iskam o6te mneniq pls,za6toto hi4 ne mi se gladuva,a i razbrah,4e mnogo lesno na taq vazrast moga da zagubq mese4niq si cikal i da se stigne do bezplodie...
![]()
![]()
ама ти колко искаш да тежиш!?!?!? 25 килограма ли
боже......
Abe ima6e nqkyde edna proporciq,spored koqto e normalno 4ovek da teji s 100 po - malko ot viso4inata,t.e. v tvoq slu4ai e "normalno" da si 53 kg.No vse pak neznam dali tazi e proporciq e vqrna i ako e,dokolko e vqrna,no vse pak ne mislq,4e si tejka za vyzrastta si.
Не,110 по-малко от височинатаПървоначално написано от Анонимко
Иначе според мен си си добре
![]()
Пак казвам - по френските стандарти е височината минус 110 за жените, друг е въпросът кое е нормално. Добре си, дете.
Ми то си зависи от структурата ти, иначе теглото ти е в рамките на нормалното. Ако ти се чувстваш добре като си си така защо се притесняваш![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
Let The BEAT Control Your Body
много си си добре и аз на 13 бях горе долу толкова даже малко повече сега съм на 14 и тежа 53 кг. и съм висока 168 см. и не е важно колкщо кг. тежиш а как се чувстваш и дали се харесваш а килограмите ти са съвсем нормални за възрастта!
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
абеее много мраза така!Тя искаше да каже просто "Вижте колко съм слаба"!лелееееееее те кожа и кости ти си 45 килограма скоро ше те хване некоя болест от затлъстяване!
\Първоначално написано от Desert_Rose
/ 45 si e mn dobre......
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
не със 100 по-малко а с 110! ама тва не е вярно, щото си зависи от структурата на тялото и начина на живот. така че, тва са тъпотии!Първоначално написано от Анонимко
ти, момиче, си напълно нормална, пък и щом другите ти казват че си добре, значи е така.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Първоначално написано от <black soul>
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ОМГ......![]()
![]()
![]()
Не нЕ много си тежка ...край ...такава дебелана си 4е простооо ми се гади......докато не стане6 20 кила въоб6те не те познавам![]()
![]()
Естествено 4е не си тежка даже си слаба![]()
45кг са си супер!Недей се вайка толко,има много по-зле от теб.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
o boje... kg sa ti dobre.. ne se pritesnqvai tolkova![]()
Ама ти супер с килограмите няма какво да се притесняваш![]()
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
ahhaha na 15 sam visoka sam 156 i sam 40 kilograma may sam po drebni4ka ot vas
Напълно нормална си, даже слаба.Стига с тея паранои..!
o i az se draznq ve4e.taka dobre li sam,onaka dobre li sam?ti kak se 4uvstva6,sig kato se pogledne6 v ogledaloto si koja i kosti,za da si 45 kila i da si 1.63!6tom ti kazvat,4e si slaba kato si takava ako 6te6 i 10000000000000 4oveka da anketira6 pak 6te ti kajat edno i sa6to!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
[quote="Анонимко"]Na 13 godini sam,kazvam se Vladimira,visoka sam 1.63 i teja 45 kila.Poneje po4ti vsi4ki znaqt,4e na moqta vazrast momi4eta mnogo obra6tat vnimanie na van6en vid,kilogrami i takiva raboti,i az ne sam po-razli4na i iskam da popitam dali tezi kilogrami sa normalni za godinite i viso4inata mi,za6toto si mislq,4e sam baq teji4ka,no vsi4ki tvardqt obratnoto.Iskam o6te mneniq pls,za6toto hi4 ne mi se gladuva,a i razbrah,4e mnogo lesno na taq vazrast moga da zagubq mese4niq si cikal i da se stigne do bezplodie...[/quote
Името не помага за теглото.И Незабрафка да си пак там.![]()
Ам и още нещо като си "загубиш" месечния цикъл и какво следва?Цял живот ли няма да имаш?Събуди се.
ЗЛЕ си!
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ami spored men si si dobre az sam slaba za6to sam na po4ti 17 visko sam 168 i teja kolkoto teb makar4e vsiki kazvat 4e sam si extra macka vajnoto e da se haresva6 v ogledaloto a ne kolko teji6
awe spr si si