.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Guest

Pomo6t-petna ot boq!!!

Izcapah si edin pantalon s boq!!!Kajete molq vi kak da q mahna.Boqta e prqsna!!!Molq vi pomognete.Blagodarq predvaritelno.

Град
    somewhere over the rainbow...
    каква по то4но е боята за коса ....за кво ?

Guest
    Sednah na edna peika, koqto be6e boqdisana.

Град
    somewhere over the rainbow...
    аз ти препоръ4вам хими4еско!!!

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Пейка блажна боя, незасъхнала все още Разредител AMB. Има го във всяка железария. Търкаш с него докато се разреди и разкара, после переш докато се отмирише

Ариел.
    Незнам дали помага, ама така казват на рекламата. :P

Guest
    Probvah go toq razreditel ama ne stava ni6to.Himi4eskoto 4istene- kazaha 4e nemogat da q mahnat.Molq vi pomognete.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Носи го на друго химическо и им кажи все пак да опитат. Аз пък се бях облегнала на една пейка, а якето ми беше светло оранжево, ама мноого светло и ми го оправиха. Не напълно, но поизчезна и после след 4-5 нормални пранета в пералнята се изчисти и вече няма нищо.

Guest
    Pantalona e 4eren, a za drugo himi4esko 6te potursq, no mislq 4e nqma v kvartala, NO na etiketa ima znak za zabraneno himi4esko 4istene.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Чувала съм че с корсалин ставало, ама не съм го опитвала а и нямам представа какво е това. Поразпитай малко и ако ти кажат че става начи пробвай- така и така панталона ше замине поне опитай да го изчистиш.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    насам натам
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Чувала съм че с корсалин ставало, ама не съм го опитвала а и нямам представа какво е това. Поразпитай малко и ако ти кажат че става начи пробвай- така и така панталона ше замине поне опитай да го изчистиш.
    става май
    също може да пробваш с лакочестител
    или с бензин

Супер фен Аватара на _donna_
    направо го изгори и после си го съший пак.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mostwanted
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    става май
    също може да пробваш с лакочестител
    или с бензин
    NE!!!Ot lako4istitelq 6e izbelee i 6e stane o6te po-gadno petno. Za benzina mislq 4e stava ama ne sum sigorna.Aide 4ao i uspeh.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Абе аз си държа на моето - ако не с АМВ, то с някой друг трябва да стане, аз така съм чистила автоемайллак след ремонт вкъщи - търкам с разредител до припадък. Ако искаш питай в железарията за друг по-добър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си