- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бихте ли искали някои от родителите ви да е азиатец?
Бихте ли искали някои от родителите ви да е азиатец?И вие да сте леко дръпнати4ки на мене ми изглежда много сладко вие как мислите?
да и да приличам на Ю ГИ О нали![]()
мечта ми е от малък![]()
Малките азиатчета са много много готини. Ама големите не са някакви особени![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Е зависи къв азиатец...Виетнамците са УЖАСНО грозни...пък индииците имат червени точки на челата! Има симпатични японки обаче...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Той пък Ю-Ги-О с тия големи очи прилича точно на азиатец.Първоначално написано от Elektra_x
Доколкото знам японците имат големи комплекси относно очите си. Вие защо си мислите, че всичките им герои по филмчетата с огромни очи. Това е идеалът им за красота.
Хич не ме влече да ти кажа.
Пък ако бях мъж - още повече(нека помислим защо).
На мен така и така ми казват понякога,че ми изглеждали леко дръпнати очите.И на такъв коментар обикновено получават такава физиономия в отговор -![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Единия негър,а другия такъф![]()
Ммм..леко дръпната съм,без да имам каквито и да е било връзки с тези особи..е не ми беше приятно като преди вс "ама ти азиац в семейството ли имаш?"![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
На мене тея жълтите са ми еднакви и безлични. Комшийте са дръпнати и не мога да ги разбера, нито колко са, нито мога да ги запомня..
Абе с 2 думи не се кефя на азиятци..
Мисля, че си се напушил/а, като животно.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не.
Една приятелка е така.Първоначално написано от Ice_Queen_
si4kite si prili4at adski mnoo za tfa ne6ta![]()
Тва е някво абсолютно вярно! =D>Първоначално написано от Забавно ми е
![]()
Робинята на Quench
ъъ, не, мерси.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ммм зависи до какъв азиатец.китайците са много многобройни и са като клонинги един на друг,индийците също.японците са ми много милички и сладки.
![]()
Ice_Queen,и на мен очите ми са със странна форма-екзотична и в даскалото леко ме ебават,но аз страшно си се кефя на очите.все пак не са някакви обикновени...бтв на това му се вика "екзотичен фациес",т.е. екзотично лице.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ne ma iskam edin ot roditelite mi da e afro amerikanecpo 6te e qko da si nigga
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
Не съм сигурна дали точно на тва му викате азиатски черти,но на мен често ми казват тва.С грим съм ,вече ме плюха за него![]()
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Красива си и тези очички много ти отиват!Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
НЕ
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
чакам да ми пратиш нови снимки![]()
Ммм в скайп ще ти пратя, ама айде тук да не разводняваме темата.Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()