- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-долното същество
Първоначално написано от brain_stew
Откъде знаеш,че мислим повече от животните??Дори и да не мислят повече,ни превъзхождат многократно с инстинктите си.Това,което ни отличава от животните,е така наречената цивилизация.Но доколко често се среща днес е под въпрос.....
Нечестно е,че приемаме животните за по-долни по ранг същества от нас.Това,че не разбираме езиците им не означава,че са тъпи,и могат да бъдат убити.
Не виждам точно тези коментираните тюлени да са избивани за да се "похапват"
Първоначално написано от exploitedteen
Много ти е лесно да кажеш,че просто справедливост няма.Нали не страдаш ти.
Моето становище:Убиваш за да ядеш - приемам(независимо дали убиваш саморъчно или не)
Убиваш за кеф,украса,пари,въобще изгода - Против
И не съм казала,че ми е жал само за тюлените.Жал ми е за всички животни,които биват убити за нечия изгода(не включвам за храна).Дори понякога,когато ям свинско си мисля какво ли им е на прасетата,които се раждат за да бъдат убити - но това не мога да го променя,част от естествения кръговрат си е - едни животни да бъдат изяждани от други
Това,че едни биват изяждани е част от устрийството на света.Но това,че някои животни биват убити за нечий кеф,е несправедливо.
Първоначално написано от quench
Не мога да разбера защо трябва да иронизираш.Да си чак толкова нехаен пък.....е вярно де,ти си живееш добре,защо трябва да те е грижа за някой друг
Офф за не знам кой път ще повторя,че не зачитам ничие животинско убийство с цел насладаа!!Независимо дали е змия или тигър - несправедливо е без значение за кой точно вид.
Първоначално написано от quench
Първоначално написано от пор
Ти може и така да си мислиш,но повтарям за нз кой път вече,че независмо какъв животински вид бива убит за изгода е нечсетно.И прасета да бяха убити по този начин щях да протестирам,друг в въпроса,че изобщо няма да се стигне до сайтове със избити свини,защото ще бъдат изядени дотогава
Първоначално написано от _donna_
Ми одбре,стойте си безучастни,какво ви дреме кат убиват тюлени.ПО същия начин постъпва почти цялото човешко поколение - затваря си очите пред чуждото измиране,защото си живее спокойно със всичките си удобства,наслаждава се на живота си пък другите нека мрат.Важно е вие да сте си спокойни.
щом не искате да пробудите поне малко съвестта си,спинкайте си спокойно пък утре ако срещнете нечий кървав труп по пътя - не се стряскайте,нищо необикновено.Просто го прескочете и си помислете колко хубав живот водите?Какво по-голямо щастие.....само кеф и наслада....е и малко егозиъм,но какво пък толкова
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Qm meso,no nqmam nikakvi дрехи от естествена кожа или пък украшения от животни.Признавам,че не мога да направя почти нищо за всичките несправедливо умиращи животни по света,но трябва всеки един от нас да има поне малко съвест.Иначе ако сме толкова безпристрастни даже отегчени какво ще е следващото поколение???ще има ли поне малко съвест,която да му внушава,че убиването на животни за наслада не е никак добро,или животните постепенно ще изчезнат,защото на никой няма да му пука.Вие си решавате,просто аз недоумявам как може да приемате всичко така леко,или може би аз съм прекалено критична като осъждам посегателството върху невинни животни.
лелеее тая тема се е превърнала в междуфоромни войни 5 част... всякакви подръчни материали са разрешени: вилици, черпаци, тигани, но аз лично ви съветвам да използвате традиционните чинии някак по стилно е \/ предчувствам как ако продължа да си дрънкам туко виж и аз отнеса някоя случайно фърчаща точилка... моля ви хора оправете си мерника-тиквото ми е още мило... таа Бог да е с вас и дано ви остане поне един жив орган
![]()
P.S аз залагам happy-go-lucky
I must be emo....
Говоря ти за съвест,самосъзнание,ама кой да чете........И какво сега да почнем да се мерим кой се е погрижил за повече бездомни кучета ли??!!Мога да те уведомя,че сме се погрижили за доста кучета,някои от които сме взимали и вкъщи.Така че не ми говори,че само мрънкам по форуми.Кат си толкова надут отиди си говори с някой,който поне познваш и можеш да обвиняваш на воля,а не само да дрънкаш ей така за да има нещо.
има ама реших да съм скромна и да си сложа този щот много яко кърти екранаПървоначално написано от exploitedteen
I must be emo....
ако още малко продължиш с възвишените си олигофрении ще повърна.Говоря ти за съвест,самосъзнание,ама кой да чете
дай сега да се мерим кой пише повече идиотски теми по форумите.
безучастни сме били..
хаха,а ти какво правиш,бе,куха лейка?
ломотиш глупости за съчувствие по тийн форуми.
я ходи дишни въздух навън да усетиш живота,който притежаваш.
Първоначално написано от _donna_
Абе това,което казвам е,че е несправедливо да се убиват животни за нечий кеф.А щом според теб е правилно да бъдат убивани - хубаво твое си мнение.Няма да се занимавам щото ти виждам общата култура - всеки знае да печели като обижда,и аз мога да ръся простотии,когато не ми изнася,само дето не съм ограничена като теб
така е,ти си твърде възвишена за този форумПървоначално написано от happy-go-lucky
кръвожадните комунисти със саркастичен език
казвам ти, отново намесваш "спрведливост" при животните, което е много глупаво
не казвам,че е ПРАВИЛНО,олигофрен такъв! пхахах..
казвам,че така или иначе убийствата не могат да бъдат спряни.
и не ми говори за възвишеност,щото ако зависеше от тва ти да легнеш под ножа вместо тях щеше да си счупиш безобразно сексапилните крака да тичкаш,нали,бейби?! ..
сума ти място форум ти обясняваме,че тва дето го ръсиш са брътвежи.
на мен НЕ МИ ИЗНАСЯ?!какво не ми изнася,бе?аз изобщо не мисля за тюлените и не се чувствам виновна за тях.нямам нужда да обиждам,за да се защитавам по някакъв начин.
ей!такива като тебе рядко успяват да ми вдигнат нервите
ама като го направят е качествено..
а за тва кой е ограничен няма да си говорим,че не искам да
избруталясвам пред малки деца с мечти за спасяване на тюлени..
Най-лошото е, че не са само тюлени...![]()
По изолаторите избиват толкова много кучета... това е отвратително...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
реално не ми пука от нищо,2012 като се сменят полюсите на планетата ще видите що е запек.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
ууууу да бе...за полюсите бях забравил...ми то The Day After Tomorrow взе че стана истина![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
епа райдера преди няколко дена ми разправяше за смяна на полюсите на планетата,което ще доведе до глобални катаклизми и милиони микроби ше умрат.![]()
5 годинки![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аз съм хлебарка и ше оцелея.![]()
ооо,аз хлебарките как ги обичам с тежкия чехъл на майка ми..
опа..а сега по-добре да се самобичувам,а след това да се моля за душата си..
Ся гледах доктор Хаус, който освен че е голям психопат, ръси големи бисери... Че човекът каза, че ако наистина ти пука искрено за всички и за всеки, няма как да си нормален...
Гадно е, наистина, по целия свят се случват кофти неща. Хора избиват жиеотни, избиват се помежду си, замърсяват околната среда, унищожават планетата... Проблеми колкото щеш...
Но ако продължаваме да се вглеждаме толкова подробно в проблеми на хиляди километри от нас, и в същото време си хвърляме фасовете по улицата и подминаваме безразлично бездомните деца и животинки, които са до нас , и на които бихме могли да помогнем, а не само да съжаляваме, доникъде няма да я докараме...
Или действаш в полза на разрешаване на някой проблем, или не му обръщаш внимание... Средното положение е лицемерие...
Не искам да гледам за тюленчетата, защото не мога да гледам подобни неща, а и не мога да направя нищо по въпроса... А и обичам да ям месо, макар и не тюленско...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
И аз го гледах преди малко.
Тоя човек искрено ме забавлява. (:
Д-р Хаус убер алес.![]()
убер алес=над всичко!
иска да каже, че сериала е хубав... :р
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Един сериал за един доктор дето се казва Хаус.Сериала си е хубав..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни