- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-долното същество
Най-долното и най-мръсното животно е човекът!!!
Този сайт е за избиването на тюленчетата, наречено "спорт"...
Който е със слаби нерви да не го гледа...
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Моля ви да пратите сайта на колкото се повече хора...
П.П. Не съм сигурна дали това е точното място да пусна темата и предварително се извинявам за това...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Има и по-долно същество - Извънземните.
Поне не убиват за удоволствие други същества..Първоначално написано от exploitedteen
...а помагат за добър улов.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Те да бяха само тюлените щеше да е добре...
пичовете дет' не искаха да ми продават бира докато бях под 18 са най-долни!
абе вие чдете ли месо - салам, кюфтета, наденички, кебапи и карначета, пържоли и т.н.?
щото знам,че не сте тъпи деца, но някак си имате подсъзнателна представа за това, че прозиводственият процес, за да достигне до вас въпросният къс месо, е бил чист, хуманен и прочее глупости
влезте в една кланица и вижте как протичат нещата
друг е въпросът, че всичките тия истории "о,колко несправедливо се отнасяме с нашите животински братя" идват от общият депресионен фон на обществото - институциите и модерната култура толкова ви ограничават и вкарват в рамки, които няма как да разбиете, че подсъзнанието ви търси друга "жертва", на която да си изкара желанието за бунт и протест
и друг въпрос - предполагам, че момичетата ги е страх от буболечки, паяци и т.н.
ако смачкате буболечка, откъде сте сигурни, че не сте равни на убийците на тюлени?
но проблемът не е в това - проблемът е,че на ВАС ви е доставило удволетворение, значи не е лошо; но когато друг прави нещо доста подобно, той е зъл
![]()
ДОРИ НЕ ОЧАКВАМ 10% ОТ ЧЕТЯЩИТЕ ТЕМАТА ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ ДА ДЪЛГИЯ МИ ПОСТ
А имат ли тази възможност?!?!Първоначално написано от malka_sladuranka
никое животно не убива за удоволствие,всички убиват от глад.
куенч,кво са обясняяш,ва,тюлените са сладки,а паяците са гадни.. \/
тюлените са мазни и се влачат по леда, блях, освен това миришат на риба, което е по-гадноПървоначално написано от _donna_
паяците са далеч по-хубави - имат изящна форма на тялото и славянски начин на живот![]()
трю,трю .. = )
изящни животинки са.и изумителни!
и хубави вратовръзки си правят хората от паяжините им.
нях нях..![]()
А колко отдавна спрях да броя темите за тюлените...вече забравих колко станаха
Вярно,тъжно е,ама аз не избивам тюлени за удоволствие
Кво мога да направя
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
И така се чете =]
Все пак не смятам,че пречи на човечеството![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
едно е да убиваш прасета за се наядеш,друго е да убиваш видове на изчезване за единия си кеф.има голяма разлика,
не се водете по логиката''едните ги избиваме,айде и другите
под ножа''тюлените са в природата,селскостопански е животни
се отглеждат за да ядат.
те тея момиченца не обичат животните по принцип
те обичат''малки сладки пуфкави котенца и кученца''
така че не ги интерва много за кравите,все пак миришат
що ни го пускаш на нас,се едно ние ги избиваме тюлените.пускай
го на богатите американчета които могат да си го позволят.
you should kill yourself >=D
Ъъъъъм.... и с какво една пуйка, свиня, крава, кокошка... и т.н. са по различни от тюлените?!?!?!Първоначално написано от exploitedteen
Та вие уж ги съжалявате "Щото били малки и сладки... и те носели душичка". Кат пораснат няма да са ви толкова сладки, пък и останалите и те носят души. В този ред на мисли... колко от хората посещаващи този форум ядат месо?!?!
Пък и като ги одерат... няма ли някво животно да ги изяде... поне да послужат за храна, вечното оправдание за жестокост и убийство?![]()
не казвам че едните заслужават да умрат.просто едните са отгледани за храна,като пуйката и кокошката.с това са различни.
тук не става въпрос за ''душичката''на животното а за
равновесието в природата.ако убивахме животните по това
колко ни харесват...нямаше да ядем месо
you should kill yourself >=D
quench,
вярно е, че не само тюлените са убивани, вярно е, че много от тези, които се възмущават, също ядат месо. Да, ама не си напълно прав.
Аз съм против жестокото убиване на животните, предполагам, че има по - безболезнени начини това да бъде сторено!
Сега се сетих за едно друго клипче, където убиваха други животинки. Не се сещам какви точно бяха, бяха като мечета, малки и пухкави. Та там им одираха кожата, докато бяха още живи. Това нормално ли е?!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Има ли такъв сайт за хора!?
Нека първо на тях помогнем.
Light The Universe
ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ!!!
Как ги мразя, а как ми трябват!![]()
Не говорим сега за хората. Може и да има, ако попадна на такъв, тогава ще говорим за тях.Първоначално написано от Valar
Сега дискутираме проблема с животните, наистина съществува такъв...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Нека изхраним и спасим хората!
Пък животните след това евентуално.
Light The Universe
Първоначално написано от quench
Значи.Много животни(включвам и хората естествено) се изхранват чрез други.Справедливо или не това е плана на устройство на света.Но да убиваш просто за кефа и шоуто......тва е нелепо....Тва са уядени мизерници,чудещи се какво да бъде следащото им велико дело,с което да допринесат за човешкото общество.
А то по твойта логика всички хора могат да бъдат сравнени с тези "спортисти",особено пръскащите посевите против вредители.Те направо за масови убийци трябва да се считат
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Анонимко
Ооо да как не се сетих,че тези хора просто помагали на мечките да убиват тюлени.........колко благородно.......
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не виждам защо трябва да намесваме думи като "нормално" и "справедливо", когато говорим за животни - тва е като да обличаш кучето на двора с дрешките от куклите си
ако имахте малко по-широки знания, щяхте да сте научили, че много животни убиват за удоволствие - всъщност, всички примати + много от хищниците:
- косатки
- нарвали
- котки
- шимпанзета
- гибони
+++++.....
убитите тюленчета отново се включват в кръговратът на веществата, но в другха хранителна верига - впрочем, това не е велико еко-престъпление, даже е доста МАЛОВАЖНО
ако им горяха в екарисаж труповете, щях да съм по-съгласен, че увреждат екосистемата
но нека пак да попитам - ако това бяха грозни, отвратителни паяци или змии, щяха ли толкова хора да ги защитават?
спасете тези горки животничета:
http://www.blackbearheaven.com/snake/snake5.jpg