- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Boli zashto ????????
Az sum na 15 godini pravila sum sex 4 puti i 4 te puti me boleshte mn mn mn iskam da popitam tova normalno li e i dali na nekoi mu se e slu4valo mnogo shte sum blagodarna ako mi pomognete![]()
![]()
![]()
въобще нормално ли е да те изчукат на такава възраст ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
То ако имаш дъщеря ще се изчука на 13 сигурно ако не на 11
Каквото майката такава и дъщеряталошо ми става вече от момичетата в тая страна егаси
цирка правят
spoko,6te si mine s vremeto![]()
a moje da te boli po nqkolko pri4ini:
1.da ne si bila dostata4no vlajna
2.da si tqsna
3.na nego da mu e mn debel
4.vij 1,2 i 3![]()
Подкрепям горния..
Да добавя... Кажи на плейбоя да я кара по-полека.. да не те лашка мн мн..![]()
Sigurno mn dobre znaesh che parvite pati dokato napalno momcheto te otvori boli nqma nachin tva e zakon boji nqkoi ne gi boli sled vtoriq pat dr sled parviq oshte , no tova zavisi ot teb kolko si tqsna otdolu i kolko ne , edin savet vazbudi se dobre , da ne da te boli i 5-q pat
2 теми по-долу го има същото запитване.
Да, нормално е. Може още доста да те боли. С времето болката изчезва. Може и още следващия път да няма болка. Тялото ти не е свекнало - трябва му време. Бъди спокойна, отпусната и много възбудена по време на секс. Момчето да е нежно и внимателно. Казвай му кога те боли и кога изпитваш удоволствие. Ще мине, споко![]()
Аз го направих за първи път на 14...и какво ще ме убиеш с камъни ли? Всеки сам си решава кога да прави секс,а ти като те гледам не изоставаш с цирка...Първоначално написано от HellRYO
Сега по теата-мен дори и първия път не ме боля но при всеки е индивидуално.Има доста овлажнители,които ако не си достатъчно влажна ще ти помогнат а и съм съгласна,че трябва да кажеш на момчето ти да я кара по-полекаОтпусни се и се отдай на удоволствието останалото само ще си дойде
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ако ти помогнем как? Не прави секс и няма да те боли.
Ти к'во искаш? Да си вреш разни работи там и да не усещаш нищо ли?
Нормално е пътрвите няколко пъти да те боли. Просто приятелят ти трябва да бъде възможно най-нежен и да те възбуди максимално.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
щото си тесна като пастармата
pa ono se 4e te boli ina4e nem da use6ta6 ni6to tva li iska6![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
Tqsna si.Prawish sex ot skoro.Normalno e towaBolkata moje bi shte spre sled oshte 4 pyti.A moje i da ne spre.Nqkoi momicheta si gi boli pochti winagi.
мисля, че моя отговор е най- вероятен: Този(тези) с който(които) си спала е(са) неопитен(неопитни) и не знае(знаят) как се отваря момиче..
Тя ако позволява да бъде груб, не е той виновен.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
da normalno e spoko
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Първоначално написано от Анонимко
А то си има специална универсална процедура за "отваряне на момиче"?!
Той може да е бог в леглото и да е минал една камара невинни девойки и пак да не го прави така че именно нея да не я боли. А може който и каквото и да прави тя да си усеща болка. Нормално е.
Само да ти кажа, че неопитните мъже са по-внимателни от опитните.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от `Death`Whore``
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Съвсем нормално е!С времето няма да усещаш никаква болка
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Според мене с течение на времето всичко ще се оправи
Просто си мн тясна.Споко,след време ще престане да те боли...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!