- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да съм с него но и не мога да го гледам с друга
Проблема е следния: преди доста време изпитвах чувства към едно момче но вече всичко приключи. Сега обаче когато го видя с друга изпадам в ревност макар,че не го харесвам... сега сме "само приятели"(по мое решение) ... много съм объркана... плийз хелп ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ами нормално е.Искаш той да е само твой въпреки твоето "само приятели"...Не си се примирила че той се опитва да си намери друга.След време ще ти мине![]()
just a kid۵
Qvno ima6 4uvstva kam nego no ne jelae6 da go priznae6 pred sebe si...![]()
Игнорирай го за известно време, ако това не помогне защо не се с1берете пак ?
Qvno se draznish ot tova 4e predi e bil tvoi,a sega shte byde s nqkoq druga...moje bi nqkakva chast ot 4uvstvata ti se e zapazila dalboko v teb i sega se proqvqva![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Чувството ти за притежание... ние, но е не само момичетата... като чели към всички се отнася... изпитват чувство за принадлежност. Не вярвам да е друго![]()
И според мен е нормално, просто изпитваш ревност, която ще отмине.
Ами това е - като си решила,че ще сте 'само приятели',той има право да се среща с други момичета.Аз имам едно бивше гадже в класа си.Скъсахме преди 3-4 месеца(след едногодишна връзка) и в началото да го видя с други момичета много ме нараняваше.Постепенно осъзнах,че щом човекът иска да е с други момичета,аз няма защо да му се бъркам.Всеки човек има право да открие половинката си в живота (и точно това е една от причините да ми е почти смешно като видя бившия в компанията на групичка тъпи курвички).Обаче така се научих да се радвам като го виждам с други момичета,макар че за момичетата не се радвам особено - представа нямат как ще се държи той с тях когато скъсат(ако тръгне с някоя от тях изобщо).Затова опитай да го приемаш по-спокойно.Това,че се вижда с други момичета изобщо не означава,че смята да става гадже с която и да е от тях(дори да е супер-мил с тях).Сегашният ми приятел има много приятелки(колежки, бивши съученички,бивши гаджета,приятелки от клуба в който тренира...) и често се вижда с тях(в добри отношения е дори с бившите си гаджета,тъй като не е от онези момчета които късат с приятелките си с гръм и трясък и ги намразват).Представи си от кой етаж трябва да се хвърля ако тръгна да го ревнувам заради всички тях!Аз,разбира се,му имам пълно доверие,както и той на мен.И въпреки всчки момичета които познава от години,той е избрал да бъде с една - с мен.Това е само пример,за да разбереш,че момчето,което не харесваш,но ревнуваш няма да се хвърли на врата на първото срещнато момиче(освен ако не е празноглавец,но не вярвам че ще ревнуваш,ако е тъпак).И той както всички хора,си избира подходящи гаджета,но не всяко момиче е подходящо.Ако тръгне с някое момиче,трябва да се радваш за него - това ще означава,че си е намерил приятелка,която отговаря на критериите му за гадже,а и така ще опознае още един човек и ще научи повече за връзките между двама души.
Ти го харесваш като цяло, но явно има една част от характера му поради, която не можеш да го понасяш. Опитай се да не му обръщаш внимание - рано или късно ще престане да ти прави впечатление.
tova ne e verniq pat!6te boli i 6te mine!znam ko e,imah ne6to podobno s biv6iq,no sled vreme dori 6te ti e sme6no za tova
uffff....kak po dqvolite stavat tiq liniiiki?!ve4e nz koi pat se ma4a!!!!!!!!!!!!!!!!!poooooooooomooooooooooooo6t!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo tajno mi e da go kaja-no mai si vlubena
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
da revnuva6 e normalno,no i tova 6te mine s vremeto povqrvai mi![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
На същото мнение съм!Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!