- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я попитам?
асфасф
Говори с нея..излез,намекни и![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
дръпни я на страна и й обясни какво става с теб, когато е наблизо. Спести си просташките изрази ( сори ама вс момчета като се притеснят почват да бълват простотии) и мисля, че ще те разбере правилно. Това не означава, че ще се съгласи.![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
искам да та любя страстно
ша та любя на чушмята
искам да заровя кокалче в твоята градинка
избери си![]()
Нещо малко ме съмнява да приеме просто да го направите...Особено щом е от твоя клас.Ще иска със сигурност нещо повече...Пробвай с някоя от бара,а ако те мързи - някоя от магистралата.Там ги има тези,които те възбуждат като ги гледаш и стават за едното ...
Директние подход едла ли ще ти е от полза..най много да я уплашиш.Сбижи се с нея...но нали знаеш ,че с нея ще прекарваш доста време (нали ти е от класа) за това помисли и за последствията
Тихо е, тихо е, тихо е
и стоя, и мълча пак в мечти.
Няма те никога, никъде...
Тишина, самота и звезди
ем първо се замисли дали е такава и дали би се съгласила само да се нае*бете![]()
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
ima6 li prezervativ i gotovo 4etoh go nqkade iz toq forum
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
da ili idi i i kaji prosto 4e iska6 da q 4uka6
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
mn na4ini no da ne e vednaga 6toto nqma da stane zaka4ai se malko s neq i t.n. i posle...si4ko 6te si stane samo
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Първоначално написано от Seizure of Power
xaxaxaxa![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!