- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Chuvstvam se..poveche ot ujasno! Sgreshih!
Първоначално написано от super macka
Айде мислете малко преди да тръгнете да пишете.
Защо пък трябва да си носи последствията и да си го прави 63857348569847 пъти по-гадно на нея и на другите около нея.
Какво сте тръгнали да ми раздавате морал не мога да разбера.
Каквото и да прави човек първо трябва да помисли за себе си.
Нещата няма да се оправят, ако тя каже истината. Напротив - ще стане още по-зле.![]()
Предлагам ти ако те измъчва съвеста да им кажеш какво се е случило.Имаш шансове и да ти простят но са малки.По-добре им кажи истината сега,от колкото по късно да разберат сами.(ако си чувала мисълта-По добре късно,от колкото никога)
Не ми е ясно едно.Защо вси4ки се нахвърлихте на моми4ето и запо4нахте да я обвинявате и обиждате?Нима е пуснала темата за да я съдите?4е кои сте вие за да го правите?Който се възмущава от темата въобще да не изказва мнение.Все пак темата е пусната за да му се дадът някакви съвети на това моми4е,а не купища обиди.Та относно темата.Наистина постъпката ти не е добра,но кой не прави гре6ки?Ясно е,4е неможеш да върнеш нищо назад,затова се опитай поне да запазиш 4есността си.Кажи на приятеля си какво си направила.Не вярвам да пренебрегне това,4е му казва6 истината..и така ще смек4иш поне малко вината си.Кажи и на приятелката си и се извини.Друг вариант от излизане от тази ситуация аз не виждам.По-добре е да признаеш какво си направила и вината си,отколко да продължаваш да си мъл4иш и да лъжеш приятеля си и приятелката си в о4ите а и така ти самата също се измъ4ваш...Но избора си е твой..Успех![]()
Довери ми се...аз съм лъжкиня...
а ве аман от курви в тая държава - и да кажеш и да не кажеш се си гадна кучка
найш ли ко напрай.ела и аз да ти го туря
Истината рано или късно 6те излезе наяве...дори и да не е сега, то като скъсат приятелката и тоя, дето си 4укала..А на мен ми е мн интересно как ей така оби4а6 и в следва6тия момент някъф те целува, а от там и секс и ти съгласна...Горкия ти приятел...Горката ти приятелка. Ако разберат, забрави и за двамата и 4овека МИСЛИ преди да действа особено когато ОБИ4А!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
mi kakvo da ti kaja macko ... to takiva kato tebe bol ....! kofti si postapila ama ........ ako sum na negovo mqsto .... nikoga pove4e nqmada me vidi6 ako razbera!
jenite sa kato avtobusite - nqma smisla da gi gonish i bez tva sledvashtiq e sled 5 minuti!
ти па НЕКАЗВАЙ НА НИКОГО ходи си гордо и сии никой нема да подозира
![]()
аз ако сам на твоя приател ще ти отворя черепа и ше се исера в главата ти. ако е иситна това което пишеш дано да умреш от сифилис
Такива като тебе как ги мразя..дето две минути не могат да си държат краката затворени и дето само като им подметнеш че искаш да ги изчукаш и веднага готови....по добре кажи на приятеля си и след това отиди да живееш в някое село долу към южната ни граница....ебаси как може да има такива прости курви бе....(то не че и от момчетата ги няма) ........мале баси смотаната крава........