- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас може ли човек цял живот да живее без любов?
може ли да живеете без да обичате и да сте обичани?
НЕ !!! Изключено ! Невъзможно! ...Не мога да го възприема...![]()
na men mi se struva vazmojno
nqma na4in......
как?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Не.. едва ли тва ще се случи на някой.. се някога се влюбваш или в теб.. няма начин просто
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Без обич то какъв би бил този свят?!?!..Аз например немога да си представя да не обичам и да не съм обична от най добрата си фр и от близките ми..Никой неможе да живее без да обича и без да бъде обичан
just a kid۵
субективно еПървоначално написано от kell
но, съдейки по себе си - възможно е
не изпитвам нужда да "обичам" и да ме "обичат'
![]()
Категорично НЕ МОЖЕ!Както е в една история .. Бог разделил човека (направил 2 части от него) и до ден днешен всеки си търси своята половинка,а именно търси любовта.НЕ Е ВЪЗМОЖНО да се живее без любов!Та,нали ако не е любовта светът ще загине..именно тя го крепи!А ако все пак има някой,които НЕ Я Е НАМЕРИЛ,това означава,че тя е минала през живота му,а той даже не й е обърнал внимание..
И все пак всеки рано или късно среща голямата си любов.
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Невъзможно
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
да, щастливци са тези, изпитали любовта, по един или друг начин.Първоначално написано от ATAKABG
Лично аз не мога да не обичам.Пристрастена съм към усещането вътре в мен, когато съм влюбена...
Обичам да обичам и да се чувствам обичана!
Не, поради факт1т, че рано или к1сно намира човека, с които са родени един за друг. Любов от пр1в поглед...
Може.
Може разбира се, невъзможни неща няма.
Тука някви хлапета влюбени в някой батко, тръгнали да ми говорят, че било невъзможно.
Nevazmojno!Ne moga da si predstavq da ne obi4am nqkoi,blizkite mi i priqtelite mi ili te da ne me obi4at.Togava za kakvo shte jiveq?!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
mi da no edva li sh jivee 6tastlivo,a po-skoro tozi 4ovek sh e nqkaf spr sduhan i..abe deazn sig da
Зависи за какава любов говорим...
Иначе, естествено, че може.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Всичко е възможно така че.....защо не.Имам един познат който наскоро сподели че иска да получава любов само от кучето по простата причина че за напред смята да живее само с него и никой друг.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Според мен не може.Без обичта на семейството,на приятелите и на любимият човек не може.Ако не си обичан и не обичаш животът ти ще бъде безмислен,поне според мен.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Невъэможно е !НАй-малкото эащото няма как да не обичаш никого...всеки обича семейството си,блиэките си и до някаква степен приятелите си!Просто не можем да иэбягаме от това чувство!А и не е нужно де,эащото е прекрасно![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Аз изпитвам това чувство в момента и не мога да си представя как дори веднъж няма да мога да го почувствам.Не мога да живея без любов, но може би има и такива хора, които никога не са я изпитвали.
spored mene moje!
I stignah do rezultata 4e pove4eto individi ot myjki pol kazvat 4e e vyzmojno,a ot protivopolojniq pol pove4eto kazvat 4e moje
*цензура*