- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас може ли човек цял живот да живее без любов?
napuk na vsi4ki mneniq otgovarqm 4e e vuzmojno.ima si hora koito ne se vprqgat v ni6to i hi4 ne im puka
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Abe zavisi si ot choveka...Nqkoi ne mogat bez lubov i gi smenqt kato nosni kurpichki,no poznavam hora koito daje i ne sa pomislqli za takiva decki raboti![]()
*цензура*
miii spored men moje... za6toto samata az ne moga da se vlubq....nzm za6to e taka i po tozi na4in sym naranila mnogo mom4eta, koito naistina sa me obi4ali... naistina sym se ot4aqla...prosto ne moga da obi4am![]()
![]()
![]()
![]()
Може да се научи... още 7 годинкиПървоначално написано от MarioGyurov
![]()
![]()
ИНАЧЕЕЕЕ... смятам, че може да се живее без любов... не виждам причина да е обратното, мноо гадно ще е но не е невъзможно.
*цензура*
Живот без любов??
За мен тва еабсолютно невъзможно. Няма как да стане а й не бива да става. Само като си представа какво ще е и направо ми иде да се гръмна.
Ае хора не сте ли разбрали до сега ,че цялата реалност е любовта.Ако не обичате и не сте обичани ...значи не сте живи...значи не сте хора...
"I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "
НЕ,невъзможно е.Човек не може да живее пълноценно,ако поне веднъж не е бил в плен на тези красиви чувства.![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
eh,pusta luboFF...za kade sme bez neq?!NEVAZMOJNO E BEZ NEQ!!.....prosto za6toto taka sme ustroeni..
![]()
da naistina tova da smenqsh horata s koito si postoqnno ne e lubov,no za nqkoi hora lubovta ne znachi nishto,nqkfa decka igra!
moje est
tuka mi tragnali nekvi 13-14 godi6ni koit si fanali nekav batko da mi razpraqt 4e ne moje da se jivee bez..nema takiva raboti![]()
*цензура*
Tova e nevazmojno!!! Nikoi 4ovek ne moje da jivee bez lubov,bez da obi4a i da bade obi4an!!! IZKLU4ENO E !!!!
Всеки има разли4ни виждания.Мисля 4е неможе да се живее без оби4.Вярно е,4е не винаги оби4аме и не винаги полу4аваме оби4,но това е временно.След като сме оби4ани или оби4аме ние се 4увстваме по-живи...Именно това 4увство ни амбицира за много неща.Под оби4 нямам предвид любов,а оби4та на близките ни.Ина4е ли4но аз мога да живея без любов(без да имам половинка до себе си)но без оби4 немога.Нали в крайна сметка все нещо трябва да ме крепи и да ми дава стимул да продължавам напред.![]()
Довери ми се...аз съм лъжкиня...
Защо да не може?
Няма нищо невъзможно...
Щом човек е създаден така, че да може да живее напълно самостоятелно, то той може да живее без "любов" на междуличностно равнище.
Според мен обаче не може без любов към...не знам, към работата, към някое хоби, призвание...и най-големите отрепки, най-заклетите мързели намират нещо, което да им доставя удоволствие. Дали ще е наливането с водка, безразборните сексуални контакти, безцелното шляене, престъпността дори - това пак е вид любов, само че към нещо безплътно.
А и, щом не си се гръмнал досега (особено след като се сблъскаш с Проблемите на живота) - значи изпитваш поне някаква доза любов към себе си. За доста хора тази любов е напълно достатъчна...
Абсолютно възможно си е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.