.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

гергина
    Guest

Момчета,кое ви кефи най-много?

Аз съм пробвала различни неща,ама ми е чудно кое на вас ви действа наай-възбуждащо. Значи аз много обичам понякога да съм директна и отивам при него и му подшушвам: ''Искам да ме чукаш бясно!''олее той откача,после не ме питайте. Др.съм пробвала след като привършим с оралната любов и му се моля,казвам му:''Моооля те,чукай ме!'' и това го влудява определено. И съм пробвала с мърсотийки. Един ден,като много ми се правеше,седнах до него и му грабмах ръката и му я сложих на... и му казах :''А да знаеш колко съм мокра'' ехх реакцията отново беше Се-ща-те се ----.... Момчета,кое от тези най-ви кефи и въобще мърсотийките кефят ли ви и когато сме така директни? (Подчертавам,че темата е за МОМЧЕТА!! Нека пишат само тези,които се чувстват такива!)

Град
    На Баскетболното игрище!
    каквато и мърсотийка да ми подшушне направо полудявам!! много е възбуждащо !
    I am what I am !!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако ще да отричаме,сме си такива.Даже ми се е случвало като си мисля нещо да наум да си казвам подобни работи.Като гледам някое момиче ръся пак простотии наум.Колкото повече ни възбудите,толкова по мръсно може да ръсите.Доколкото знам и при вас е така,но не винаги ви допада мръсното.Също много е възбуждащо,ако се гледате в очите,обаче от време навреме замижаваш,все едно че не можеш да се сдържиш.Много е ефикасно.Вървиш в правилна посока.Каквото ти роди главата,явно все ще пасне

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiL-Tushi
    каквато и мърсотийка да ми подшушне направо полудявам!! много е възбуждащо !
    Наистина много е яко

Голям фен
    Град
    Имам :)
    На дали има някой който да не си пада по тия работи.

Na men tova s direktnosta mi haresva 100%
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Да, харесва им, но е глупаво да го правиш само за да ги възбудиш. Тези неща и на мен ми действат така всъщност...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Да, харесва им, но е глупаво да го правиш само за да ги възбудиш. Тези неща и на мен ми действат така всъщност...
    Но да подчератем, само от любим човек

Аз като го пиша, си мисля, че се подразбира
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    На дали има някой който да не си пада по тия работи.
    и аз съм на същото мнение \/

Град
    Ibiza

Re: Момчета,кое ви кефи най-много?

Цитирай Първоначално написано от гергина
    Аз съм пробвала различни неща,ама ми е чудно кое на вас ви действа наай-възбуждащо. Значи аз много обичам понякога да съм директна и отивам при него и му подшушвам: ''Искам да ме чукаш бясно!''олее той откача,после не ме питайте. Др.съм пробвала след като привършим с оралната любов и му се моля,казвам му:''Моооля те,чукай ме!'' и това го влудява определено. И съм пробвала с мърсотийки. Един ден,като много ми се правеше,седнах до него и му грабмах ръката и му я сложих на... и му казах :''А да знаеш колко съм мокра'' ехх реакцията отново беше Се-ща-те се ----.... Момчета,кое от тези най-ви кефи и въобще мърсотийките кефят ли ви и когато сме така директни? (Подчертавам,че темата е за МОМЧЕТА!! Нека пишат само тези,които се чувстват такива!)
    Евалата

дай Боже все повече жени да правят така
    момче съм бе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си