.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Anyyyy
    Guest

дискомфорт

момичета според вас тъпо ли ще е да кажа да на приятелят ми да си направи кол маска на краката има доста косми, но ако му кажа може да ми се обиди иначе много съм влюбена в него но някак си само това не ми допада в него. ходиме от скоро иначе 1 месец някаде. като го правиме не че пречи но де да знам.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Що, бе, космите са признак на мъжественост.
    Кажи му, кажи му, няма какво да се чудиш.
    Или може просто да го попиташ какво мисли за момчетата, които се обезкосмяват, и чак тогава да си прецениш от отговора му дали да му кажеш и той да се обескосми. Но, също, отбележи, че не ти пречи така, (както ти сама каза).

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Вярно че питаш момичетата, но по-добре му кажи,вместо до се чувстваш дискомфортно и да оставиш проблема да ти разваля удоволствието.

Po dobre mu kaji... nqma losho da si maxa kosmite..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на Chacho
    Кажи му,мисля че няма как да реагира лошо.Можеш да му подметнеш да отидете двама на кола маска или знам ли какво.

ПП:Мерси,че писа темата.Интересно ми беше кво мислят момичетата,ама ме мързеше да търся теми

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: дискомфорт

момента, в който някоя пача.... така де, любовта, светлината на моя живот, приятелката ми, каже да си обръсна краката - шута и си свиркам

Ако толкова те притесняват му кажи. Не знам как ще реагира, защото не г познавам, само ти си знаеш дали ще се обиди.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ако толкова те притесняват му кажи. Не знам как ще реагира, защото не г познавам, само ти си знаеш дали ще се обиди.

no ako ne my kaje6, 100% 6te trqbva da se primirqvash

ANYyyy
    Guest
    e hubavo az shte go pitam daje az moga mu napravq principno ako se saglasi koe e nai dobro topla kola maska ili studena sigurno shte go napravq

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от ANYyyy
    e hubavo az shte go pitam daje az moga mu napravq principno ako se saglasi koe e nai dobro topla kola maska ili studena sigurno shte go napravq
    ако се съласи пробвай първо с Veet или някво подобно кремче, виж дали ще му хареса да е оезкосмен. Ако е съгласен да го прави за напред, тогава му предлагай кола маска
    момче съм бе!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HYPE
    Цитирай Първоначално написано от ANYyyy
    ако се съласи пробвай първо с Veet или някво подобно кремче, виж дали ще му хареса да е оезкосмен. Ако е съгласен да го прави за напред, тогава му предлагай кола маска
    +1 =D>
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Точно така признак на мъжественост е и за мен честно казано не е от значение дали ще е с косми или без
    Кажи му го той няма как да знае, не му го намеквай, защото може да се обиди

Мега фен
    Град
    SF
    Ееми кажи му, но имай предвид, 4е не вси4ки мъже биха си бръснали краката. Тва е признак на мъжественост, един вид, а тези, които си махат космите са педали. Така де, нищо не пре4и да му намекнеш, 4е би искала да ги махне, но ако ти откаже, по-добре недей го насилва. Нищо хубаво няма да излезе

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си