s priqtelq mi vodim poov jivot ot okolo 1 mesec i malko pove4e.oba4e sme go pravili nqkade kam 12 pati.toi mi e parviqt.i v4era tyragnaxme da go pravim i poneje nie po4ti nikoga ne stoim v edna poza a gi smenqme i izvednaj toi nali se drapna za da smenime pozata i mi kaza tam nqkva poza ma na mene ne mi xaresa ama izob6to i mu vikam " ne iskam" i toi malko mi se namra6ti i me pita nqkolko pati za6to ne iskam i az mu otgovorix 4e ne mi xaresva taq poza.i denska sutrinta az mu se obajdam i toi mi vika "v4era 6to taka mi kazaotkade znae6 4e ne ti xaresva tva kato ne si probvala.i po4nA DA Mi govori edva li ne 4e az imam drug i s nmego sam go pravila tva i ne mi e xaresalo i zatva sa ne iskam i nqkvi takiva. a az kak da mu obqsq na prost ezik taka 4e da me razbere 4e prosto ne mi xaresva tva i tolko.vse pak prez celiq mi jivot sam go pravila desetina pati i nito imam opit nito ni6to.6to tolko ne moje darazbere 4e prosto ne iskam.ako mi be6e govoril po normalno i spokoino moje bi 6tqx da se saglasq ma toi me izkara napravo...........ne znam.kvo da pravq .pls kajete mi .molq vi.iskam va6eto mnenie po vaposa