- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Samo za momi4eta
Momi4eta poqvqvat li vi se pypki predi ili po vreme na cikal?Tova normalno li e?Sled kolko vreme vi iz4ezvat?
Зависи.При мен не се появяват пупки но при моя позната да и то седмица преди цикула и изчезват за около толкова.![]()
Predi cik1l e nap1lno normalno da se poqvqt p1pki \/
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Винъги се изпъпчвам преди цикъл, много е гадно ама кво да правиш- природа.Минават ми веднага след като ми спре цикъла...Ама докато ги имам гледам да не ги стискам защото освен че са супер гадни и трудно зарастват после...
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
появяат ми се преди цикъл и нва си е нормално,тогава трябва мн добра хигиена на лицето щото да не се преебава съвсем!
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Normalno si e.Nai-chesto po liceto izlizat.Stiga da ne gi choplish ne suzdawat koi znae kakwo wpechatlenie.
normalno e i se mahat do nqkolko dni ako poddurja6 dobra higiena
na men li4no mi izlizat pupki po liceto predi cikul okolo 5-6 dni!!!normalno e spored men!
На мен не ми се появават, но знам че на доста момичета им излизат пъпки
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Да, появяват ми се. Аз като цяло имам много силно МПС. Около седмица преди да ми дойде ми се подува корем4ето (което е най-неприятно), болят ме гърдите, отваря ми се не4овешки апетит и се появяват пъпки. Кофти работа е, но няма как.
![]()
Робинята на Quench
Не..всъщност за първи път чувам, че на повечето момичета им излизат пъпки преди цикъла..![]()
на мен пък ми се появяват чак към края на цикъла![]()
Това е абсолютно нормално,защото по време на цикъл тялото отделя повече хормони...Първоначално написано от aKsiNiq{}
![]()
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Mi da. I na men predi cikul mi se poqvqvat i iz4ezvat sled tova .
Всяка победа обикновено е поредица от поражения.(А. Касон )
na men ne mi se poqvqvat no znam 4e e normalno..do 2 3 dena iz4ezvat spox
![]()