- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С1вет като за 1 п1т..
Здравейте. Бих искал с1вет да ми кажете какво да правя.. значи в прод1лжение на няколко седмици не излизах от нас, защото си бях контузил десният крак. Един приятел от моята компания си е хванал гадже от квартала. И сега аз излизам и тях с нас.. но тея дни виждам очуждаване от нейна страна и сега по скайпа я попитах какво има да не си е харесала някой друг. Тя каза че неможе да ми каже и аз се сетих, защото пред дните които тя излиза с нас ми метка ебаси погледите и т.н. Не искам да кажа на приятелят ми за чувствата и к1м мен ( защото тя е имала и преди да тр1гнат с него чувства к1м мен - обичала ме е ( нещо такова )), защото той много я обича и по този начин ще го нараня много а изобщо няма да ми стане приятно, но от друга страна някои така може да разбере и да каже на приятелят ми, че аз се забивам с гаджето му зад г1рба и просто да се скараме...
Но са и от една страна за вр1щането на чувствата и и аз с1м малко виновен, защото просто флирт1т ми е в кр1вта и немога да не флиртувам.Правя го просто с всяко момиче..
Дано ми дадете някои/друг полезен с1вет, че незнам какво да правя.. между чука и наковалнята с1м..
банално. как мислиш, ако остави приятеля си заради теб какво ще й попречи да остави теб заради друг ? ти си й интересен, а приятеля й е балък. той трябва да я остави, но няма да го направи. ти трябва да си запазиш приятеля като й обясниш колко е тъпа да очаква нещо от теб. а тя... тя е тинейджърка и напоследък е много объркана много са я наранявали и сигурно сега реве и оплаква болката си.
надявам се схвана накъде бия
Ми кажи му, 4е тя има 4увства към теб, 36865945304% по-добрия вариант е отколкото той да разбере от друго място! А и по-добре да не е дълго в заблуда! Ина4е не мога да разбера за какво го прави6 - за6то флиртува6 с всяка!? Тогава и ти си си виновен за тази ситуация, но в никакъв слу4аи не споменавай, 4е си флиртувал с нея. Мъжете и без това не са толкова наблудателни и навярно не е забелязал. Бтв, ако има6 гадже и тя вижда, 4е флиртува6 с всяка няма ли да ти е гадно? Ами ако тя прави съ6тото ти как 6те се 4увста6? Преди и аз флиртувах с всеки, независимо дали ме интересува6е или не , и така много хора ме разбираха погре6но, явно и това моми4е е ре6ило, 4е има6 някакви 4увства към нея...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Нещо ако имаш да ми казваш има ЛС за тая раота, а не да усираш темата и да ми се прайш на интересен.
Moderators моля изчистете темата от спама защото само я развалиха..
Най-простото решение на въпроса е да не я забиваш зад гърба на приятеля си. Логично?
А па щом не можеш да се сдържаш и "флиртът ти е в кръвта", просто не излизай с нея/тях.
Аз печеля.
Говори с приятелката му и й кажи да те забрави и да си бъде с него, а от теб най-доброто, което можеш да направиш е да не флиртуваш с нея, колкото и да ти се иска.Все пак той ти е приятел, а не някой си там....прояви малко разбиране...
Щом обичаш да флиртуваш - ок, но го прави с други момичета, за да не си развалиш приятелството.
prosto ne i obry6tai vnimanie... ostavi q..ako si istinski priqtel nqma da q pogledne6...a kakto kaza v edna druga tema ne bii predpo4el momi4e pred priqtel... a az za tva napylno te podkrepqm...gadjetata sa do vreme a priqtelite zavinagi![]()
Треа да и кажеш, да се занимава с тебе, щото хем си имаш сериозна приятелка, с която нямаш намерение да се разделяш, хем и приятеля ти е важен човек за теб. Просто тря да се разберете мноо на време. А тва че я блъфираш, че и пускаш "мигачи" примерно, моеш поне да се ограничиш, ако мислиш, че не можеш да спреш напълно.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Не си струва да си рискуваш приятелството за едно момиче. Ако найстина те харесва и кажи директно че си си приятел с него и не искаш да се занимаваш с нея и тва е. И гледай да я избягваш.
az puk bih te posuvetvala da si mal4i6.ostavi ne6tata taka i v nikakav slu4ai ne tragvai s neq!!!a ako priqtelqt ti razbere kaji 4e ne si i predpolagal 4e tq te haresva
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Толкова ли е трудно да й кажеш,че не искаш да разваляш отношенията с приятеля си, че си имаш приятелка и, че не може да има нищо м-у вас?
Първоначално написано от Sirma
Казал с1м и го, нищо общо не искам да имам с нея, но ме е яд защото го заблуждава и го в1рти на малкият си пр1ст. Казах му вече и тази вечер каза че ще види какво ще прави..Мноо ми стана гадно дано не си е помислил, че с1м му свалял гаджето - това никога няма да стане..
превод :Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Казал съм и го, нищо общо не искам да имам с нея, но ме е яд защото го заблуждава и го върти на малкият си пръст. Казах му вече и тази вечер каза че ще види какво ще прави..Мноо ми стана гадно дано не си е помислил, че съм му свалял гаджето - това никога няма да стане..
( 1 = ъ )
emi taq e golqma kurva ama po-dobre e da kaje6 na priqtelq si pone spored mene
btw-stiga sa ebavahte s mom4eto kak pi6e ъ moje pak tai da e sviknal \/
Като гледам колко много ти пука за приятеля ти.. пф няям думи.
Като не искаш да си разваляш приятелството с него, не ти коства мн мн да се осъзнаваш когато си до нея и да не й пускаш "мигачи" (както каза байо).
Ти, май май, тва девойче го искаш за себе си, не за приятеля ти. Но също така искаш и да си останеш приятел с него. Еми, мойто момче, много искаш.
Земи са отдалечи и от двамата за известно време (там, до като се оправят, нали каза, че там си говорил с него).. бла-бла.
Или си направете тройка.
Digital
Не мога да разбера няк'1в проблем ли имаш ?
Ако беше забранено писането с 1 = ъ модераторите щяха да ми кажаш, не си човека, който ще ми каже какво да правя. Ако си много интересен и отворен нали ти казах к1де да ме намериш. Ако искаш и точен адрес ще ти дам нямаш никакви проблеми. Ела ми кажи какво имаш да казваш да се изясним, ако не престани ако обичаш да спамиш и да ми лазиш по нервите..
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Мъ ти що не дойде на читалището ?
Бях спрял с един мотор пред кафето и чаках, ама ти си комплексарче естествено и не дойде, смешник !
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Тъй ли аз очаквах да ми говориш за черен кадилак -.-
Поне кат си отворен по интернет идвай
Разрешихме проблем-а отностно момичето и приятелят ми. Модераторите нека заключат темата, да предотв1ртят излишния спам..