Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Здравейте. Бих искал с1вет да ми кажете какво да правя.. значи в прод1лжение на няколко седмици не излизах от нас, защото си бях контузил десният крак. Един приятел от моята компания си е хванал гадже от квартала. И сега аз излизам и тях с нас.. но тея дни виждам очуждаване от нейна страна и сега по скайпа я попитах какво има да не си е харесала някой друг. Тя каза че неможе да ми каже и аз се сетих, защото пред дните които тя излиза с нас ми метка ебаси погледите и т.н. Не искам да кажа на приятелят ми за чувствата и к1м мен ( защото тя е имала и преди да тр1гнат с него чувства к1м мен - обичала ме е ( нещо такова )), защото той много я обича и по този начин ще го нараня много а изобщо няма да ми стане приятно, но от друга страна някои така може да разбере и да каже на приятелят ми, че аз се забивам с гаджето му зад г1рба и просто да се скараме...
Но са и от една страна за вр1щането на чувствата и и аз с1м малко виновен, защото просто флирт1т ми е в кр1вта и немога да не флиртувам.Правя го просто с всяко момиче..
Дано ми дадете някои/друг полезен с1вет, че незнам какво да правя.. между чука и наковалнята с1м..
Треа да и кажеш, да се занимава с тебе, щото хем си имаш сериозна приятелка, с която нямаш намерение да се разделяш, хем и приятеля ти е важен човек за теб. Просто тря да се разберете мноо на време. А тва че я блъфираш, че и пускаш "мигачи" примерно, моеш поне да се ограничиш, ако мислиш, че не можеш да спреш напълно.