.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Teren za kupon

play_menta
    Guest

Teren za kupon

taka.problema ni e sledniq.nablijava kraq na u4ebnata i iskame da sa saberem da sa prikolim nqkade.lo6oto e ,4e nqma u koi.na zavedenie ne stava,6toto iskame da e s prespivane,a i nqma koi da na iztrae pove4e ot 4as dva dori i v nai zabutanata kra4ma.daite nqkfi idei ot opit ili ot kfoto i da e.nqkoi vikat,4e mojelo da sa naeme kvartira za ena ve4er.kvi pari bi izlezlo gore dolu,abe vaob6te daite nqkav savet,4e sme mn na zor!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    На палатки.

play_menta
    Guest
    are de,kajete seriozno pls

ami na6 kfo mojete da si naemete nqkoq vila seki 6e dade po nqkoi lev i cqla no6t 6te si vilneete aidi uspeh!

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Хаха, квартири за една вечер.. кой луд, нали знае кво ще стане. Всъщност за същите пари си наемете 1 апартамент за 1 месец и енджой

Ако сте от Пловдив винаги има :
    Студенец или нещо подебно
    Хижа Здравец
    и Родопски партизани

До колкото съм бил а и съм чувал за тях се правят супер яки купони а в тва първото са най яки щото сте сами в цялото село
    ***MAGIC THE GATHERING RULEZZ***

http://www.kokoshaglava.hit.bg

naemete si hija v planinata..mnoo e qko
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Guest
    NAISTINA OKOLO VAS NQMA LI NQKAKVA HIJA, TAM STAVAT KUPONITE A AKO STE MALKO PO GOLEMI (17-18 GOD, ZA6TO PODOZIRAM 4E AKO STE POD TAZI VAZRAST NQMA DA VI PUSNAT VA6TE) OTIDETE NA PALATKA OKOLO NQKOI QZOVIR ILI REKA MN E QKO (SAMO SI ZEMETE SPREI PROTIV KOMARI VAPREKI 4E I RAKIQTA VAR6I RABOTA )

play_menta
    Guest
    ami ba6 ot plovdiv sme.tfa s hijata sme si go mislili,ama nqame telefona na nikoq.telovete det gi pi6e v neta sa stari i ne otgovarqt i ako mojete da ni kajete na studenec ili na nqkoq dryga hija 6te sme vi mn blagodarni

play_menta
    Guest
    ili mi kajete otkade da potarsa telefonite,6toto teq u neta sa baq stari i ne vajat ve4e

На бунгала е яко фън )
    Ако искате да печелите пари докато сте в интернет! Пробвайте нищо не губите!

Ще ти препоръчам...Студенец.Там е яко и има доста фън купони.За 2-ра година отивам там и е супер.Стайте не са мизерни пък и има ски,кониушни време за излизане и т.н..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си