- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- imam vapros..pls
pff tazi ve4er za 1vi put pravih sex s mom4e no beshe bez prezervativ ii znam 4e e gadno ama bqh nerazpolojena ..toi si se izhvaarli nastrani no ..kakvo trqbva da stane sega shte si prodaljili normalno menstruaciqta mi ako si4ko e nared? ,,pls help me ne sam mn v 4as s temite za sex poqsnete mi
спокойно това че си правила секс в цикъл не е проблем и всичко ще си е наред![]()
"Къде отиваш, може би ??"
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
не се сдухвайПървоначално написано от pff
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
споко ве нищо няма да ти стане![]()
Няма да ти стане ниощо. Само че друг път не го правете без презерватив, когато си неразположена, защото момчето може да хване някоя инфекция.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нищо ти няма, спокойно, но по принцип, когато си в цикъл не се прави без презерватив.
Нищо няма да ти стане. Менструацията ти ще си продължи нормално, ама друг път правете го с презерватив
![]()
Робинята на Quench
za vseki slu4ei si zemi postinor za6toto se pak si bila v menstroacia
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
дам аз съм на същото мнение и най-вече защото ако си в последните дни, на овулация рискът от бременост е по голям.Нищо няма да ти стане. Менструацията ти ще си продължи нормално, ама друг път правете го с презерватив
ba hora kak moite da go praite dokato ste nerazpolojeni,ne vi li e gadno be?i to pri polojenie 4e e za purvi put basi ujasa....![]()
Нищо ти няма мойто момиче![]()
Ne i trqbwa nikakyw Postinor.A kondom za sledwashtiq put.Първоначално написано от die