.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    libi^16f
    Guest

как да запозная приятеля си с майка ми(да ме пуска до късно)

Аз съм на 16 и имам приятел на 21.С него се виждаме около 2 пъти в седмицата,предимно в петък и събота(натоварена програма и от двете страни).Често можем да се видим само вечерта и разбира се искаме да сме си заедно и често се прибирам в полунощ.Майка ми се притеснява и като че ли не одобрява така да излизам по късните часове.Как мога да я успокоя по този въпрос?Твърде малка ли съм да се прибирам в полунощ или е просто защото майка не познава гаджето ми?И най-големия въпрос - КАК Да ГИ ЗАПОЗНАЯ?Сигурна съм,че ще го одобри,но как да уредя това?

Супер фен
    Ae macko na6te se poznavat s moq frend ot edna godina i 2 meseca,mnogo go haresvat i obi4at,no me puskat samo do 23 i ne6to s nego Kak moji nzm?!?S toq 4ovek....kak1vto e perfekten tr da me puskat po celi no6ti..ama na6te sa strogi ko da prai6...t1i 4e ne se nadqvai mn
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Еми ще пораснеш и ще те пускат и до по-късно.Наще ми имат довеие и ме пускат до колкото си искам
    Важно е доверието!
    Incomplete..........

Град
    РЮАР
    Проблем1т, е че много б1рзо искаш да пораснеш.
    А относно приятелят ти, когато ги видиш, че са в добро настроение им кажи ( че ако ги набараш в лошо няма да одобрят вр1зката ви ( на мен я одобриха веднага думите на бащата бяха : Бра'о сине, фани си кака да те отрака ( аз с1м на 16-17 тя на 20-21) ) )...

Град
    Ibiza

Re: как да запозная приятеля си с майка ми(да ме пуска до къ

Цитирай Първоначално написано от libi^16f
    Аз съм на 16 и имам приятел на 21.С него се виждаме около 2 пъти в седмицата,предимно в петък и събота(натоварена програма и от двете страни).Често можем да се видим само вечерта и разбира се искаме да сме си заедно и често се прибирам в полунощ.Майка ми се притеснява и като че ли не одобрява така да излизам по късните часове.Как мога да я успокоя по този въпрос?Твърде малка ли съм да се прибирам в полунощ или е просто защото майка не познава гаджето ми?И най-големия въпрос - КАК Да ГИ ЗАПОЗНАЯ?Сигурна съм,че ще го одобри,но как да уредя това?
    Еми права си е майка ти. Все пак тя ти е родител и се притеснява да не ти се случи нещо. За запознаването- еми кажи и че ще ти идва на гости примерно или излезте тримата някъде. Има начини само трябва да си избереш един
    момче съм бе!

Мега фен Аватара на koalka
    Ми примерно елате двамата с приятеля ви у вас, когато майка ти е там и естествено предварително си я предупредила.Така двамата могат да поговорят и да се разберат относно това.Така като го познава и евентуално види, че е свестен, може да му се има доверие, да се надяваме, че ще те пусне до по-късно.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от LGPz
    Еми ще пораснеш и ще те пускат и до по-късно.Наще ми имат довеие и ме пускат до колкото си искам
    Важно е доверието!
    И аз съм така.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    что да си малка? Хората си висат до сутринта на по малки години от тебе. Трябва да ги обедиш че няма да ти стане нещо. Те се притесняват тва е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си