- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да запозная приятеля си с майка ми(да ме пуска до късно)
Аз съм на 16 и имам приятел на 21.С него се виждаме около 2 пъти в седмицата,предимно в петък и събота(натоварена програма и от двете страни).Често можем да се видим само вечерта и разбира се искаме да сме си заедно и често се прибирам в полунощ.Майка ми се притеснява и като че ли не одобрява така да излизам по късните часове.Как мога да я успокоя по този въпрос?Твърде малка ли съм да се прибирам в полунощ или е просто защото майка не познава гаджето ми?И най-големия въпрос - КАК Да ГИ ЗАПОЗНАЯ?Сигурна съм,че ще го одобри,но как да уредя това?
Ae macko na6te se poznavat s moq frend ot edna godina i 2 meseca,mnogo go haresvat i obi4at,no me puskat samo do 23 i ne6to s negoKak moji nzm?!?S toq 4ovek....kak1vto e perfekten tr da me puskat po celi no6ti..ama na6te sa strogi ko da prai6...t1i 4e ne se nadqvai mn
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Еми ще пораснеш и ще те пускат и до по-късно.Наще ми имат довеие и ме пускат до колкото си искам![]()
Важно е доверието!
Incomplete..........
Проблем1т, е че много б1рзо искаш да пораснеш.
А относно приятелят ти, когато ги видиш, че са в добро настроение им кажи ( че ако ги набараш в лошо няма да одобрят вр1зката ви ( на мен я одобриха веднага думите на бащата бяха : Бра'о сине, фани си кака да те отрака ( аз с1м на 16-17 тя на 20-21) ) )...
Еми права си е майка ти. Все пак тя ти е родител и се притеснява да не ти се случи нещо. За запознаването- еми кажи и че ще ти идва на гости примерно или излезте тримата някъде. Има начини само трябва да си избереш единПървоначално написано от libi^16f
![]()
Ми примерно елате двамата с приятеля ви у вас, когато майка ти е там и естествено предварително си я предупредила.Така двамата могат да поговорят и да се разберат относно това.Така като го познава и евентуално види, че е свестен, може да му се има доверие, да се надяваме, че ще те пусне до по-късно.
И аз съм така.Първоначално написано от LGPz