.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    libi^16f
    Guest

до колко часа

До колко часа е нормално родителите да пускат навън 16-годишната си дъщеря с 21-годишното й гадже?

Голям фен
    Град
    Имам :)
    На 22 съм и последната ми приятелка беше на 16.До 10 часа пьрвоначално трябваше да я върна у тях, а след като ме поупозна баща й до 11.В много редки случаи ми позволяваха да я водя на сбирка с приятели до 1 или 2 часа.И втория или третия месец я пуснаха да спи у дома 2 пъти,но с толкова уговорки,че повече не пожелах да питам.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ами ти питаш до колко е нормално Не, такова нещо като "нормален" час няма Зависи доколко родителите ти имат доверие и т.н. А пък твоят въпрос вероятно е продиктуван именно от... "оплакване" от родителите ти, които са прекалено строги или може би греша Но при всички случаи, ако имаш проблем с вечерния час, трябва да поговориш с родителите си и да им обясниш, че на 16 вече не си малкото им момиченце и си достатъчно зряла, за да носиш отговорност за себе си и постъпките си Опитай (ако имаш такъв проблем, де)

Град
    Нарния
    На ъм, а приятеля ми ене се виждаме често, щото той учи

Голям фен
    Град
    София
    Винаги можеш да скалъпиш някоя глупост, за да те пуснат!
    Ще спрат да те ограничават, едва когато ти разбереш как да се ограничаваш!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен
    Град
    София
    При всички е раэлично!Эависи дали ти имат доверие или не и дали имат доверие на приятеля ти....но поне до 22 часа би трябвало да те пускат,все пак си на 16.
    [size=7][b][u]fosse cos

Ako imat doverie na priqtelqt ti moje i do 11-12h no ina4e do 9-10 i posle postepenno trqbva da oveli4i6 vremeto makar 4e to nikoga nqma da ti stiga
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз нямам час, може би защото винаги се прибирам 5 мин. преди нашите

Няколко пъти като се прибираш в оговореният ти от тях час, те ще видат, че си послушна и би трябвало да те пускат вече до по-късно.
    Поне тва е моята философия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си