.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Какво оставяме след нас..

Има нещо, което от доста време насам се набива на очи - без значение навън или тук - в интернет пространството, а именно поведението на днешната младеж.Момичета на по 12-13 години масово започват половия си живот без въобще да осъзнават какво правят - просто, защото така е "модерно" сега или заради неясната представа за живота.Интересно ми е обаче какво е мястото на родителите в техния живот - къде са те, не осещат ли какво правят техните деца - не че трябва да ги следят непрекъснато ама поне малко повече внимание да им се обръща.Прочетох нещо и за няква 9годишна оня ден - и тя за секс мислела - по дяволите на къде отива тоя свят?Та тва е дете е само 2-3клас.Защо се страхувате да не останете девствени още няколко годинки по дяволите?Защо не осъзнавате ясно колко смешни сте отстрани с това си желание да порастнете преждевременно?Жалко само, че поколението след нас е такова.Наистина жалко!
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Какво оставяме след нас..

Защо не осъзнаваш колко смешна си ти?
    Т'ва е поредната тъпа тема, в която някоя 'кака' се възмущава от малките.
    И к'во, сигурно ще им налееш мозък?!?
    Да си правят каквото искат... за мен почти всичко си опира до възпитание.
    Щом не са могли да ги възпитат, надали с една глупава тема ти ще можеш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Някаде по Дунав
    Напълно си права!Ако всяко следващо поколение го прави по-рано и по-рано на каде отиваме Явно "децата" намират за срамно това,че на 11годинки не са правили секс.
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Първо - не целя да възпитавам никой, нито да му наливам нещо,което очевидно му липсва, а просто изказвам възмущението си.Второ - дали съм смешна или не - остави това аз да преценя - щото мен все още курва не са ме наричали - за теб обаче не гарантирам.

ехе по скокойно бе мацки ...
    Светът се променя поколенията също... към по добро ли ? .. едва ли ... кофти е .. ама не всички са такива... и защо винаги говорите обобщено?! Има различни типове хора, и не всички за еднакви...
    И защо се развалят децата ... защото някой ги е оставил да си праят каквото си искат... и не си е направил труда да "налее" това, което трябва
    Не плачи, когато слънцето залязва, защото сълзите ще ти попречат да видиш звездите.

Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    Напълно си права!Ако всяко следващо поколение го прави по-рано и по-рано на каде отиваме Явно "децата" намират за срамно това,че на 11годинки не са правили секс.

dam saglasna sam s teb ........... i4i
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Хаха, половината от тези теми за малките са пълни ебавки. Поне според мен...Разбира се, ако сте разговаряли масово с такива малки пикли и те ви кажат направо това което някой си пише тук..Ок аз си врущам думите назад, или поне не взимам отношение!
    МомИче съм!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Първо - не целя да възпитавам никой, нито да му наливам нещо,което очевидно му липсва, а просто изказвам възмущението си.Второ - дали съм смешна или не - остави това аз да преценя - щото мен все още курва не са ме наричали - за теб обаче не гарантирам.

Курвата какво общо имаше? Или просто се опитваш да ме засегнеш... ахх горката.
    И какво като изкажеш възмущението си?
    Нима ще постигнеш нещо?!
    И на всичкото отгоре, не всяка направила го на 14-15 е курва... представи си...

Нямах предвид всички, а само тези, заради които пуснах темата - не говоря за всички, но все пак, ако обидих някой - да прощава.

Lady Death - не целя да те обиждам,а то че няма да постигна нищо се знае - не съм човек който може да повлияе на някого с каквото и да било, пък и не жалая да го правя - всеки сам си прави избора.А тва, че почват на 11-12 и си лягат с всеки срещнат как го наричаш ти - любопитно ми е да знам?

Супер фен
    на хората хич не им харесва да им казват истината в очите ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Lady Death - не целя да те обиждам,а то че няма да постигна нищо се знае - не съм човек който може да повлияе на някого с каквото и да било, пък и не жалая да го правя - всеки сам си прави избора.А тва, че почват на 11-12 и си лягат с всеки срещнат как го наричаш ти - любопитно ми е да знам?
    Малки тъпи курви ги наричам.
    И да, такива са.
    Няма спор.
    Обаче единици са тези, които започват да го правят толкова рано,повечето лъжат.
    Това, че във форума има 2-3 на 13, които се хвалят с постиженията си, не значи че всички са такива.
    Както и не значи, че всяка направила го на 15 го прави с всеки срещнат.

Аз говорех за 11-12 годишни - и то от лични наблюдения, не за тия от форума, макар че и някои от тях навярно влизат.Иначе другите, които не си лягат с всеки срещнат - аз уточних по-горе, че не коментирам тях.

Shmatko
    Guest
    бетер циганчетата искат да са... 1-ви насекъде.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз съм съгласна с Lady Death, има ги и такива, но не се срещат масово. Другото което е, такива теми са пускани доста, не са променили нищо.. Защо реши, че ти ще ги промениш..? Сега може би ще кажеш нямам за цел да ги променя..? Еми..от там идва логичния въпрос - Защо се занимаваш да пускаш цяла тема..?

А и повечето теми "на 13 съм имам проблем, правих секс и нз какво ми стана.." 99.9% са ебавки, ако някоя девойка наистина иска да получи съвет, най-малкото няма да си каже възрастта. Защото след като форумното стадо чуе думите "на 13 съм..." веднага почва да обижда и да учи на морал, а съответно автора, който е най вероятно някой 15-16 годишен, на който му е доскучалко, си стои и си гледа сеир, как целия форум, дава акъл на несъществуваща малка пикла...

Guest
    щом знаят какво е презерватив и как се използва, зна4и знаят какво и защо го правят, споко.

след себе си оставам презервативите вързани ан възел4е и по възможност близо до пенсионерските пейки

Malka_Sladuranka - отговорила съм на въпросите ти много преди да се сетиш да попиташ - що си правиш труда да ги задаваш?

kfa tema..mnogo zle....ko kyt sa ebut na 12-13 godini..ebe im..sa ebat sa.kfo tolkova

Град
    BEZDOMEN
    xuli zdravo site
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ае, да се шибат колкото и когато искат, ама после да не реват "ама бременна ли съм. тъпа ли съм, курва ли съм"

Град
    Бургас
    Безсмислена тема... malka_sladuranka и Lady Death казаха доста верни неща! Твърдо стоя зад техните мнения...

според мен темата е направена по-скоро да се дискутира, отколкото да се налива акъл в нечия глава... то и без друго повечето са празноглави, няма смисъл... така че ми се струва глупаво да нападате авторката след като можете да изразите мнение... тя е написала своята гледна точка, направете го и вие...

пък по темата...според мен всичко опира до възпитание. ако децата са оставени без абсолютно никакъв надзор, родителите не се интересуват какво правят, къде, с кого излизат и т.н. (нещо, за което тийновете много се сърдят, но родителите им са в правото си да се интересуват)... и те хлапетиите един от друг гледат, и се учат на глупости, че и ги вършат на всичкото отгоре - и ей на резултата... на 12год 'свърши ми в устата, бременна ли съм?'...

кое 12-13годишно дете е виновно, че прави такива неща след като никой не му е обяснил кое е правилно, и кое не...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    BEZDOMEN
    6to
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Град
    Варна

...

Всеки си понася последствията от действията. Кой каквото прави за себе си го прави. Отговорността искаш неискаш идва, дори и да бягаш от нея, тя е достатъчно нахална!
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

Guest
    V4era pusnah podona tema Kazva se MOETO MNENIE( TVA I E ZAGLAVIETO)...PI6ETE I TAM PLS :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си