.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    hector
    Guest

Най-идиотското място...

Здравейте на всички искам да ви питам кое е най-идиотското или изчанченото място, на което сте го правили

Re: Най-идиотското място...

*цензура*

v kino
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest
    асансйор

Guest
    Епа то в асансЙОра е най-добре
    Ай земи ходи на училище моля ти се

Цитирай Първоначално написано от die
    v kino

Град
    София
    Е то кино и асансьор от край време вече не са идиотски места... Също така тоалетна.. и самолет...
    По темата.... ....
    Вие на хероин ли сте бе?

V gradskata gradina s edna kuchka...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

*цензура*

Град
    BEZDOMEN
    na vqtarnata melnica v nesebar
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Супер фен Аватара на FelisDirus
    В един парк посред бял ден.
    Разчитахме на дръвчетата и храстите да ни скрият

radoto89
    Guest

re

отгоре на блока

like___me
    Guest
    Tuka pove4eto mai sa si spodelili sexualnite fantazii,a ne kude REALNO sa go pravili...po temata v edno stulbi6te...

Guest
    На скамейките на стадиона

haha tfa e qko vednyj go pravih na ulicata pred vkyshti .. ei taka i dvamata bqhme pravi skri leko s gornishteto si i mi go napyha haha beshe mnoo qko
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
    haha tfa e qko vednyj go pravih na ulicata pred vkyshti .. ei taka i dvamata bqhme pravi skri leko s gornishteto si i mi go napyha haha beshe mnoo qko
    изглеждаш ми мъничка и ако е така много ясно че си излъгала защото баща ти ако те скива ше ти се случи случка............................. как ше го направиш на улицата ..бахти смотаното

На покрива на блока и в избата хаха

Град
    SiN cItYyY
    hahaha mn qko,kefite me si4ki,ama na ulicata me ubi tva az vse o6te sam devstvena :}
    US5 aRe ThE bEsT fOrEvEr!

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
    изглеждаш ми мъничка и ако е така много ясно че си излъгала защото баща ти ако те скива ше ти се случи случка............................. как ше го направиш на улицата ..бахти смотаното

ami sys sigurnost ne sym mynichka .. da ne govorim che bashta mi znae mnoo dobre che ne sym devstvena .. smotano ama taka e kato razdraznihs lyva tam kydeto ne trqa .. tyi staa nqkoi pyt ama i ne syjalqvam padam si po otkacheni mesta ..
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Полянка - точно на пътечката... Някакъв дядо минаваше по едно време, пък аз дори не го видях, после много ми се смя гаджето.

В кенефа на хижа, като отвън имаше ееебааааси опашката, дори напираха да влизат, ама ние се бяхме залостили.

На леглото на майката на най-добрия му приятел. Муахахах, нито майката знае, нито приятелят - ако разберат много ще се сърдят.

I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    v gori4ka :P
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    sofiq
    v dvora na edna qsla
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

lirooos
    Guest
    На втория етаж(плочата) на недостроената ни вила, последния път като семейството ми се събираха и всички баби, дядовци, внуци, братовчеди, майки и бащи бяха на не повече от 1,5м под краката ни.

Зима(Февруари), пейка, студ, широки дрехи, пред приятелите ни - никой нищо не разбра!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от lirooos
    На втория етаж(плочата) на недостроената ни вила, последния път като семейството ми се събираха и всички баби, дядовци, внуци, братовчеди, майки и бащи бяха на не повече от 1,5м под краката ни.

Зима(Февруари), пейка, студ, широки дрехи, пред приятелите ни - никой нищо не разбра!
    ehehe dobre we
    Love you Kris !!!

Guest
    w moreto sre6tu edin varnenski plaj

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си