- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-идиотското място...
Здравейте на всичкиискам да ви питам кое е най-идиотското или изчанченото място, на което сте го правили
![]()
*цензура*
v kino
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
асансйор
Епа то в асансЙОра е най-добре![]()
Ай земи ходи на училище моля ти се![]()
![]()
Първоначално написано от die
![]()
Е то кино и асансьор от край време вече не са идиотски места... Също така тоалетна.. и самолет...
По темата.... ....![]()
Вие на хероин ли сте бе?
V gradskata gradina s edna kuchka...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
*цензура*
na vqtarnata melnica v nesebar![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
В един парк посред бял ден.
Разчитахме на дръвчетата и храстите да ни скрият![]()
отгоре на блока
Tuka pove4eto mai sa si spodelili sexualnite fantazii,a ne kude REALNO sa go pravili...po temata v edno stulbi6te...
На скамейките на стадиона![]()
haha tfa e qkovednyj go pravih na ulicata pred vkyshti .. ei taka i dvamata bqhme pravi skri leko s gornishteto si i mi go napyha haha beshe mnoo qko
![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
изглеждаш ми мъничка и ако е така много ясно че си излъгала защото баща ти ако те скива ше ти се случи случка............................. как ше го направиш на улицата ..бахти смотанотоПървоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
На покрива на блока и в избата хаха![]()
hahaha mn qko,kefite me si4ki,ama na ulicata me ubi tvaaz vse o6te sam devstvena :}
![]()
US5 aRe ThE bEsT fOrEvEr!
Първоначално написано от ~egoistiC
ami sys sigurnost ne sym mynichka .. da ne govorim che bashta mi znae mnoo dobre che ne sym devstvena .. smotano ama taka e kato razdraznihs lyva tam kydeto ne trqa .. tyi staa nqkoi pyt ama i ne syjalqvam padam si po otkacheni mesta ..![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
Полянка - точно на пътечката... Някакъв дядо минаваше по едно време, пък аз дори не го видях, после много ми се смя гаджето.
В кенефа на хижа, като отвън имаше ееебааааси опашката, дори напираха да влизат, ама ние се бяхме залостили.
На леглото на майката на най-добрия му приятел. Муахахах, нито майката знае, нито приятелят - ако разберат много ще се сърдят.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
v gori4ka :P
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
v dvora na edna qsla![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
На втория етаж(плочата) на недостроената ни вила, последния път като семейството ми се събираха и всички баби, дядовци, внуци, братовчеди, майки и бащи бяха на не повече от 1,5м под краката ни.
Зима(Февруари), пейка, студ, широки дрехи, пред приятелите ни - никой нищо не разбра!![]()
ehehe dobre weПървоначално написано от lirooos
![]()
Love you Kris !!!
w moreto sre6tu edin varnenski plaj![]()