.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    alex4eto
    Guest

kRuv NA 2 DEN slEd aKtA ????????????????????????

на скоро правих секс за 1 път (predi okolo sedmica) почувствах огромна болка пък и члена на приятелят ми поне 15 минути не можеше да влезе а когато влезе......оХ! та на следващия ден си пъхнах пръста ей така от любопитство и теква кръв ужасно много след около 15 мин пак текна въпреки че не съм бъркала пак а беше и спляло НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ КАКВО СТАВА И ДАМИ ДАДЕ СЪВЕТ МОЛЯ ВИ POVE4E NE SUM BURKALA ZA6TTOO ME E STRAH DA NE TEKNE PAK KRUV.. A I MEJDU DRUGOTO MALKO ME BOLI `DOLU` ...

Нормално е да потече кръв след секс,но ако тече много трябва задължително да отидеш на лекар.
    А за болката-нормално е да е раздразнено...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от BuBsSs
    Нормално е да потече кръв след секс,но ако тече много трябва задължително да отидеш на лекар.
    права е отиди на лекар

Град
    BEZDOMEN
    6to
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Guest
    E ZNAM 4E E NORMALNO DA POTE4E LRUV AMA SUM 4UVALA 4E SAMO PRI SAMIA AKT I MALKO SLED TVA A NA MEN I NA SLEDV6TAI I NA PO SLEDV6TAIA DEN KOGAYO BRUKNAH I TE4E..AMA NE MNOGO SILNO DE AMA VSE EDNO KATO VAKUM I KAT SE OTVORI TOIA VAKUM I PLISVA EDNA KRUV...

Трябва да отидеш на лекар.Може да е станало нещо лошо и по-добре отиди скоро да не стане още по-лошо и да има някакви усложнения.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм.. едва ли ще се изкажа много умно, понеже не съм имала такиви проблеми, но на мен да тече толкова много кръв, ми звучи съмнително. А само като си бръкнеш ли теква.. или е някво леко течение като към последните дни на менструацията?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    samo kato brukna ne e vuzmojno da e opt menstruacia.. 6oto mi svur6i malko predi da pravq sex..

\:D/
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Пъевият път боли, вторият сърби а третият за още пита. Що е то ?

атанеж
    Жина дей боба ма?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си