- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няма настроение...
момичета какво ще си помислите ако гаджето ви каже че няма настроение за нищо и не иска да ви вижда 1 ден?
*цензура*
Знам ли...Ама при всички положения не бих си помислила, че става нещо с връзката ни
Бих го попитала дали има някакъв негов, личен проблем, от който да произтича това негово желание да не се виждаме, и ако той реши да сподели, ще го изслушам
А ти говори ли с него, попита ли го каква е причината
![]()
![]()
Ами не бих помислила ,че има опастност эа връэката ни...може би просто има някакъв проблем,който не се отнася до теб..!най-добре найстина един ден го отсави,даже не му эвъни!А пък след това сам ще те потърси...ако не каже нищо по въпроса не го питай!!!
[size=7][b][u]fosse cos
Едно мъжко мнение: той няма да къса с теб.![]()
4е му е кофти и предпо4ита да си остане сам![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Еми значи, понякога човек трябва да остане сам със себе си, защото има нужда от това. За да реши нещо, за да си почине... за квото и да е. Просто имаме такава нужда понякога.
Ми изчакай и ще видиш кво ще стане. Може да иска да си помисли. Нямя да скъсате спокс.
Ами слу4ва се. На теб не ти ли се е слу4вало да нямаш желание да се виждаш с никого?
Не си мисли автомати4но, 4е иска да късате. Може да има някакъв ли4ен проблем, който изобщо да не е свързан с теб.
Дай му този един ден свобода и после поговорете, да видиш какво го мъ4и
![]()
Робинята на Quench
prichinite moje da sa vsqkakavi- da e imal kofti den, da se e skaral s tehnite ili s nqkoi priqtel, da nqma pari da izleze, da e v depresiq, da e spal nakrivoili prosto da go marzi i da iska da si ostane vka6ti pred tv-to... ne si misli gluposti, izchakai da vidish sledva6tite dni kvo shte stane i ako pak e sa6toto pogovori s nego i go pitai kav e problema
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
V NIKAKAV SLU4AI NE HODI PRI NEGO DNES-SAMO 6TE SE IZDRAZNI.ostavi go-nqma da skasa s teb,prosto si ima problem koito smqta 4e ti ne moje6 da re6i6.
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ще си помисля, че не е на кеф и иска да си помързелува сам? Ще го питам има ли нещо, което го тревожи и има нужда да сподели...и толкоз.
Би ми станало кофти и бих го попитала дали има проблем между нас..Ако каже не,ще го оставя намира и ще го потърся на другия ден...![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Няма да го карам да се видим, щом не е на кеф и не иска.Да, човек наистина понякога има нужда да остане сам.Може би го прави и за доброто и на двама ви, погледни от добрата страна-може би с кофти настроението си не иска да разваля и твоето, защото на теб също ще ти стане зле.И все пак може да поговориш с него, защо му е зле и т.н.
На мен ми се е слу4вало..т.е. аз да кажа 4е неискам да го виждам и 4увам еди колко си времеПросто този момент аз го нари4ам момент на ''заду6аване''
Но като съм казала 4е искам да ме остави за известно време това съвсем не зна4и 4е не го оби4ам или 4увствата ми към него са охладняли.А може би просто не е в настроение и затова ти е казал това...Но мисля 4е е по-добре да не го безпокоиш..
Довери ми се...аз съм лъжкиня...