.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Kakvo 6te kajete?

Kakvo 6te kajete?

Haresvam edno mom4e ot dosta vreme.V nqkoi momenti dosta seriozno pokazva,4e me haresva, a v dugi en kak da razbera

sl
    Guest
    общо взето бая объркана работа еми или не иска да има нищо между вас или просто незнае как да изрази чуствата си предлагам ти да го хванеш някои път без да казваш на някои предварително и да поговорите по въпроса с догатки до никъде няма да я докарате !

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    tova e dosta detska istoriq,ako ne e prqko v o4ite,a 4rez o6te 20 priqtelq nemoje.Spored men trqbva da otide6 i sama da go popita6 kakvo zna4i darjanieto mu!
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Признавам си,че дори не прочетох историята докрай,защото трябва да чета изреченията по няколко пъти за да схвана за кого точно пишеш.Абс детинска история "той казал че ме видял с еди кого си и т.н.".Вземете седнете и си се разберете
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Mmm nz nito ti nito vaprosnite momcheta na kolko ste gotini, no po akal te sa dosta malki... ako tolkova darjish na nqkoi ot tqx, idi govori s koito iskash izqsnete se kato golemi hora i kvoto stane.No i nz dali te prosto ne se ebavat s teb, zatova nai dobre si nameri nqkoi dr, momcheta kolkoto shtesh
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си