.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Vqrno li e....

Guest

Vqrno li e....

Az hodq na tanci i sam devstvena vse oshte.. i edin pr mi behse kazal 4e nali kato hodish na tanci ( na narodni hodq i predi da zapo4nem da trenirame ima zagrqvka klqkalniq.. raztqgane i t.n.) i devstvanata cipa se raztqgala i momi4eto ne go bolqlo vobshte kato go otvarqt ima li nehsto verno spored vas...??

Ъм ако това беше така...Според мен не е вярно.Винаги боли първият път независимо колко клека си направила преди това.

tva koeto ti go e kazal ne e suvsem taka
    cipata moje da se skusa pri fizi4eski uprajneniq, no i da se skusa pak 6te te boli purviq put, ili po-skoro purvite nqkolko puti

Guest
    naprotiv, daskalicata mi po biologiq kogato bqh v 9 klas ni obqsni za tova 4e primerno atletkite i tiq koito pravqt shpagati i takiva neshta ne gi boli ili ako gi boli gi boli super malko, za6toto cipata se raztqgala

Ами не съм забелязала,защото аз съм играла гимнастика около 10 години и пак ме боля първите няколко пъти.Зависи и от човека.

Мега фен Аватара на Chacho
    Може химената да се поразкъса при упражнения,но все пак малко ще боли при секс.Естествено болката ще е значително по-малка,особено ако разтягаш хубаво.Но не мисля че ще стане по-еластична ципата.Може да бъде еластична по принцип и доколкото съм чул да не те отворят,ако е такава (просто се разтяга,а не се скъсва първия път).Затова и не кървят някои.Ама всички момичета минават по тоя път,така че не се притеснявай

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    винаги първият път ще боли малко ако щеш и казачок да играеш

Град
    BEZDOMEN
    ti si nenormalna a pa teq 6to ti dumat sa o6te po otka4eni ot tebe c mn tap narod
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Много повече боли проникването по-навътре на пениса, отколкото самото късане на ципата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си