Az hodq na tanci i sam devstvena vse oshte.. i edin pr mi behse kazal 4e nali kato hodish na tanci ( na narodni hodq i predi da zapo4nem da trenirame ima zagrqvka klqkalniq.. raztqgane i t.n.) i devstvanata cipa se raztqgala i momi4eto ne go bolqlo vobshte kato go otvarqt ima li nehsto verno spored vas...??
tva koeto ti go e kazal ne e suvsem taka
cipata moje da se skusa pri fizi4eski uprajneniq, no i da se skusa pak 6te te boli purviq put, ili po-skoro purvite nqkolko puti
naprotiv, daskalicata mi po biologiq kogato bqh v 9 klas ni obqsni za tova 4e primerno atletkite i tiq koito pravqt shpagati i takiva neshta ne gi boli ili ako gi boli gi boli super malko, za6toto cipata se raztqgala
Може химената да се поразкъса при упражнения,но все пак малко ще боли при секс.Естествено болката ще е значително по-малка,особено ако разтягаш хубаво.Но не мисля че ще стане по-еластична ципата.Може да бъде еластична по принцип и доколкото съм чул да не те отворят,ако е такава (просто се разтяга,а не се скъсва първия път).Затова и не кървят някои.Ама всички момичета минават по тоя път,така че не се притеснявай