- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Естееествено ли е?
Ами от скоро постоянно нещо от нищо се възбуждам, все ме полазват разни тръпкки. Е,днеска бях в автобуса и едно момче(верно беше яко) ми лъхна на готин парфюм и айййде подмокрих се. Или седя си и без даже да си мисля нещо по-така и се възбуждам амааа съвсем съм луднала все съм мокра и ии ако това е от значение девствена съм ,ама май е знак,че или сезона е такъв и да се стягам(ама не знам как де) а верно мн мисля за секс или да го направя...исках да ви попитам дали е нормално така да се възбуждам от почти всичко в по-голямата част от деня и какво да напрая?
Normalno e.Tva e ot proletta.....ai ot hormonite![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
хормоните е
От хормоните е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И идва въпросът-Да се подчиним ли на хормоните?
моят отговор е ДА...това си е съвсем естествено нещо и щом вече усещаш че ти се иска трябва да го направиш и небива да го подтискашПървоначално написано от кия
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Подкрепям. Щом явно много ти се иска, зна4и ти е дошло времето.
![]()
Робинята на Quench
*цензура*
normalno e no qvno e vreme ve4e da se zadovoli6 i da go napravi6
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Откриха топлата вода...поредната малка кукличка откри,че има и други неща,освен детските игри на гоненица
айде добре дошла в света на мръсното подсъзнание и сексуална възбуда ,желая ти приятен престой \
/ забавлявай се
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
zagorqla si..;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Дали е нормално-да.Какво да направиш-мастурбирай(не е като секса,но пак помага).По-добре е да мастурбираш,отколкото да позволиш някой да те чука,само защото не можеш да си владееш нагона.Хората уж са най-разумните същества.Не трябва да се принизяваме с животните и да се чукаме като зверове,за да може да се задоволим.За мен секса не е просто физическа нужда,задоволяване.Секса е отдаване на любов,чувства,емоции,които извират от сърцето и душата ти.Желание да дариш на ЛЮБИМИЯ част от себе си.Секса е сложна симбиоза от неистовото желание да се слееш с този,когото обичаш и вечния блян да го дариш с цялата си любов.Сексуалното общуване е красиво и силно преживяване,а не само моментно задоволяване на половия инстинкт.
Гато ена путка тече е същото все едно бебе да реве-иска нещо(какво ли е то?)
![]()
и аз предлагам да подхващаш мастурбацията докато си намериш сериозен приятел, а не да легнеш с първия срещнат, колкото да се задоволиш![]()
Обичай ближния и ближи обичания!
am i az sum taka po zql den s1m mokra no ko da se prai i lqtoto raspalva strastite i sig i na tva se dulji
здравей, аз си нямам приятелка
грозен съм, но пък имам чурка![]()
Seizure of Power
Prove it .
че съм грозен ли ?Първоначално написано от jasmina_v
не се ли вижда добре снимката
а щом говоря за себе си в мъжки род, има известна вероятност да имам и чурка
авторката избира дали да рискува![]()
то ясно че е от хормоните, но ако си решила, че ти се иска .. не избързвай, а изчакай докато намериш подходящия човек... така че да ти остане възможно по-приятен спомен![]()