- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- abiturenski bal
drugata godina 6te sum abiturentka i mislq da se gotvq ot sega zatova vi molq daite njkoe link4e sus balni rokli za da sdobiq predstava kakva iskam.10Xpredvaritelno![]()
A neshto za po zaobleni dami?![]()
Не мисли от сега,до балат ти има мн време и сиг.ще излезат др моди![]()
bala mi e sled 1 mesec, 5ti july
тъпо е от сега още да мислиш за година напредсега си поела малко от еуфорията покрай сегашните абитуренти, но това е моменто! не мисля, че има нужда да се тресеш отсега още за подобни неща!
след 2 седмици е моят бал и се сетих за това едва 3 месеца преди да завършим, не година напредне се правете на интересни - балната нощ е една! няма нужда от голямо тресене с 10 години напред!
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
ei macko ne misli ot sega za toq bal...6toto az taka se bqh poburkala o6te ot na4aloto na taq u4ebna i sega mi e protiven napravo tolkova bqh entosiazirana 4e sega mi e protivno da mislq za nego ....i ne burzai s roklqta 6toto 6te ti pisne da q gleda6 ...zemi si q 1mesec predi tova nai-dobre ..puk i taka emociqta 6te e po golqma ..ne po4vai ot rano
www.astellaimage.com Ima naistina mn gotini roklichkiObache i men ako pitash po dobre izchakai do dr godina che otsega ako zapochnesh do togava she si se poburkala...
Неподходящ размер на снимка в подпис!