.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

nadqvam se da mi pomognete!!!!

znam 4e mqstoto na temata ne e to4no tuk no ne znaeh kade da q sloja.4uvala sam 4e kogato nosi6 sutien neprestanno i ne go svalq6 osven kogato spi6 gardite ti nqma da porasnat,vsmisal 6te si ostanat takiva

az----love
    Guest
    ne e taka az ot 5klas si nosq sutiqn i cicite si mi rastat sqsam sedmi ii izob6to ne sam malko dori i imam problem 6tot mn rastat!!!ama...zavisi ot organizama no ne vqrvam sutienite da spirat ogolemqvaneto na gadite :P

Град
    BEZDOMEN
    a ne si li 4uvala 4e kato se pipat rasnat taka 4e ne vqrvai na vsi4ko koeto 4ue6
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Супер фен
    Dryg p1t!Ot 4-ti klas nosq sutien a cicite mi si rast1t i to qkooooooooo \/ \/ \/ \/
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    E tva za rasteja az ne moga da kaja,no znam,4e e mn vredno da nosi6 postoianno sutien.V smisal kato si vka6ti go mahai i nai-ve4e kato spi6-super vredno e!

ami ne pre4i na rasteja no naistina ako nosi6 postoqnno e vredno za6toto 6te ti se otpusnat gyrdite.. ne e priqtno xi4.. osobeno za okolnite
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Guest
    А като носиш гащи спира ли да ти расте задника? А има ли значение дали са чисти, или мръсни? Кой са най-подходящи да ми сотане малко дупето? БОкесрки, слипове или прашки?
    Ако прашки стринг, или танга?
    А ако са с дантела?

Guest
    Da naistina ne e hubavo da noshtish postoqnno. Az nosq ot 9 klas. Predi tova ne sym nosela i ne sa mi nikak golemi. Ne evqrno tova koeto sa ti go kazali

probvai bez ga6ti.. si4ki e mn po free

p.s. i 6ti raste zadnika na svoboda \/
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Спират те, нося сутиен от 4-ти клас, пък знайш кви цици съм отпрала (Да, хваля се )

Едното няма абсолютно нищо общо с другото.

Guest
    e vse pak mersi za otgovorite estestveno 4e kato si lqga6 i kato si si v ka6ti si go maha6 ian4e to ti nekonfortno i ti obiva \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си