.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Въпрос?

Някой.
    Guest

Въпрос?

Здравейте,
    Някой може ли да ми каже,защо при "секс" ме заболя стомаха и ми се догади чак.

Ako ti e za 1vi pyt moje da e na psihi4eska osnova i da si si go vnoshil/a, prosto pri vseki e razli4no i neznam kakvo da ti kaja vij dali i sledvashtiqt pyt shte e taka i ako e taka otidi pri lekar ili govori s nqkoi po - vyzrasten

Мега фен Аватара на Chacho
    Изцяло психологическо...Отпусни се малко другия път.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Психиката ти е виновна за това...спокс...но гледай др път да си по спокойна

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако би била болна (има много гаден вирус сега, с ужасни коремни болки).. и си била леко гладничка.. , нормално е.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Някаде по Дунав
    Еми отпусни се
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Някой.
    Guest
    Не,бе хора .
    1.Момче съм.И ме боли стомаха,но вече ми мина защото минаха 1-2 дена пък и то не беше секс..Ами тя се съблече (аз я съблякох) чисто гола и също така искам да попитам галех я отдолу,и нищо не ми каза защото така и иначе ми е неудобно да я питам какво мислите?Добре ли съм постъпил защото като се преближих нали да "лижя",и тя се изправяше (защото бяхме легнали) и някакси имам чувството,че не й е харесало и,че не иска (м/у тя е на 16)

Guest
    немога да ти помогна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си