- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete :(
пак същата работа направихме го един път,но до там на другия ден пак таман ми стане и докат сложа презерватива умира .. Какво да правя много разочаровам приателката сиЗащо ерекцията ми не се задържа ? какво да пия моля ви помогнете ,аман от тъпи теми как да го лапна целия и незнам си какво ... това найстина ме притеснява искам компетентно мнение..
като искаш компетентно мнение обърни се към специялист......
на 16 сега правя 17 ... не е до отпускане вече съм обеден ,защото си говорим глупости ,в това отношение е доста свястна .. да не е нещо от възраста хормони глупости ???
първата ми е ,същност истинската първа беше отдавна ,но тогава много пихме и не стана пак ,тогава поне имах причина ..
защото се притесняваш.
остави я мацката да ти го надърви и да ти го сложи презерватива,
или пък го правете сутрин, за да използваш сутришната ерекция
ела ще ти покажа как няма да ти требва повече кат те изритам та никога няма да се сетиш повече да питаш![]()
Kur za vaze!!!
kato ste probwali 2ri pyt i ne e stanalo,za6to ne brobvate 3ti,moje i da stane,moje ne6to 2riq pyt da e imalo i za tova,pri4ini kolkoto iska6..... ne ste li probvali ot togava?
принципно още първия път като спахме пихме много ,не стана през ноща някаде го направихме ,но аз така и не успях да свърша явно от алкохола , почти нищо не усещах.. после много опити сме правили проблема е ,че тъкмо се вазбуда и докато сложа капут или заемем няква поза и до там( това е проблема ,немога да разбера .. аз оттогава се замислям незнам как трябва да е ,но на мене доста бързо ми спада принципно... незнам на какво се дължи имам чуство ,че от няколко месеца насам е така
общо взето от 10 опита горе долу 2 пъти сме го направили с 300 зора
![]()
i dvata pyti li ne si uspql da svyr6i6???
Първоначално написано от Анонимко
i ako poprincip ste dvamata i dejstvate "ry4no",svur6va6 li si normalno?
dvata puti si svur6ih a ru4no su6to nqmam problemi![]()
e nali uj kaza 4e pyrviq pyt ne si uspal ,deto si bil pil....protivore4i6 si
s kakvi prezervativi ste go pravili do sega?
със така наречената ти "истинска първа" докъде сте стигнали,че водиш нея за първа,а не сегашната ти приятелка с която ти е за първи път
А да не е проблема в това, че не ти харесва приятелката и си с нея, защото в момента няма друга? Този фактор е от голямо значение.
ми брат има едни витамини едни сини хапчета на тях има изрисувано буквата V. мн сх ти помогнат ако са с такъв проблем нема да ти спадне е аз немам такъв проблем кат твоя но ги знам наричат ги още и виагра земи пии малко да видим кой ще е недоволен. После ще има![]()
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!
kakvo stana?probvahte li pak? stana li?