.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: pomognete :(

::
    Guest

pomognete :(

пак същата работа направихме го един път,но до там на другия ден пак таман ми стане и докат сложа презерватива умира .. Какво да правя много разочаровам приателката си Защо ерекцията ми не се задържа ? какво да пия моля ви помогнете ,аман от тъпи теми как да го лапна целия и незнам си какво ... това найстина ме притеснява искам компетентно мнение..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    като искаш компетентно мнение обърни се към специялист......

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    на колко си?Ако тя ти е първата е 4ак сега навлизаш в този свят е нормално да си така,но ако вече си имал повече партньорки...отиди на лекар...може да ти има нещо

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Guest
    на 16 сега правя 17 ... не е до отпускане вече съм обеден ,защото си говорим глупости ,в това отношение е доста свястна .. да не е нещо от възраста хормони глупости ???

Guest
    първата ми е ,същност истинската първа беше отдавна ,но тогава много пихме и не стана пак ,тогава поне имах причина ..

Guest
    защото се притесняваш.

остави я мацката да ти го надърви и да ти го сложи презерватива,
    или пък го правете сутрин, за да използваш сутришната ерекция

Град
    Н.Искър
    ела ще ти покажа как няма да ти требва повече кат те изритам та никога няма да се сетиш повече да питаш
    Kur za vaze!!!

Guest
    kato ste probwali 2ri pyt i ne e stanalo,za6to ne brobvate 3ti,moje i da stane,moje ne6to 2riq pyt da e imalo i za tova,pri4ini kolkoto iska6..... ne ste li probvali ot togava?

Guest
    принципно още първия път като спахме пихме много ,не стана през ноща някаде го направихме ,но аз така и не успях да свърша явно от алкохола , почти нищо не усещах.. после много опити сме правили проблема е ,че тъкмо се вазбуда и докато сложа капут или заемем няква поза и до там ( това е проблема ,немога да разбера .. аз оттогава се замислям незнам как трябва да е ,но на мене доста бързо ми спада принципно... незнам на какво се дължи имам чуство ,че от няколко месеца насам е така общо взето от 10 опита горе долу 2 пъти сме го направили с 300 зора

Guest
    i dvata pyti li ne si uspql da svyr6i6???

mmmm
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i dvata pyti li ne si uspql da svyr6i6???

i ako poprincip ste dvamata i dejstvate "ry4no",svur6va6 li si normalno?

Guest
    dvata puti si svur6ih a ru4no su6to nqmam problemi

Guest
    e nali uj kaza 4e pyrviq pyt ne si uspal ,deto si bil pil....protivore4i6 si

Guest
    s kakvi prezervativi ste go pravili do sega?

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи тя да ти го поддържа станал, докато го слагаш.

маркоссссс
    Guest
    със така наречената ти "истинска първа" докъде сте стигнали,че водиш нея за първа,а не сегашната ти приятелка с която ти е за първи път

Голям фен
    Град
    Имам :)
    А да не е проблема в това, че не ти харесва приятелката и си с нея, защото в момента няма друга? Този фактор е от голямо значение.

ми брат има едни витамини едни сини хапчета на тях има изрисувано буквата V. мн сх ти помогнат ако са с такъв проблем нема да ти спадне е аз немам такъв проблем кат твоя но ги знам наричат ги още и виагра земи пии малко да видим кой ще е недоволен. После ще има
    Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
    "Аз сам различен фотогеничен
    за хейтарите зривът е пластичен,
    жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!

mmmmmmm
    Guest
    kakvo stana?probvahte li pak? stana li?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си