.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Град
    tuk i tam

kajete na4ini da mu namekna 4e go haresvam

6toto nqma da mu kaja naprimer mn te haresvam ili t.n .( toi e ot moq klas ako ima zn).nqkaf takav metod deto da se doseti s nqkfo dvijenie ili namek ddzn.

Град
    нЯкЪдЕ тАм
    Защо не запо4нете да си общувате пове4е като за на4ало?Или можеш да го поканиш на по кафе?Или ако имаш смелост иди и му кажи,4е те кефи и 4е е голям сладур \/

Довери ми се...аз съм лъжкиня...

Град
    Sofiq
    Ami zapo4ni pove4ko da si govori6 s nego,nakarai go da vidi,4e kompaniqta mu ti e priqtna,usmihvai mu se,tva sa edni ot nai lesnite primeri,smisal ti 6tom go haresva6,to nqma na4in da ne si proli4i malko ili mnogo.Nai prosto kazano ne mu se natrapvai,prosto kogato ima udoben slu4ai zagovorete se,izlezte zaedno i taka

Мега фен Аватара на koalka
    Флиртувай с него, прави му комплименти, излезте някъде двамата, т.е. покани го на среща и предполагам ще се досети.

Град
    РЮАР
    Кажи му го направо в очите...

Град
    tuk i tam
    hha kak be - ole ama az mn te haresvam li

Ще се напънеш, ш' стиснеш зъби и ше и го кажеш. Но не директно, а постепенно. Опитай да се сближиш в началото. Другото после.

Град
    tuk i tam
    ne iskam da mu go priznavam na pravo 6toto edno momi4e go naprai,a toi ne q haresva i sq se dyrji super gadno s neq obijda q (typa postypka ot negova strana) ta iskam da mu namekna po nekyf na4in za da razbera dali me haresva

Мега фен
    Град
    София
    Както каэаха другите-най-добре първо се поэближете,а после мисли эа нещо по-сериоэно...току виж като се опоэнаете даже се откажеш от него -често и такива неща стават !А пък като си станете по-блиэки ще имаш повече кураж да му приэнаеш !
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    ne iskam da mu go priznavam na pravo 6toto edno momi4e go naprai,a toi ne q haresva i sq se dyrji super gadno s neq obijda q (typa postypka ot negova strana) ta iskam da mu namekna po nekyf na4in za da razbera dali me haresva
    Добре де , а какво е отношението му към теб като цяло?
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Добре де , а какво е отношението му към теб като цяло?
    miii do sq ne sme se karali dyrji se dobre s mene (az oba4e ne sym ot teq typite momi4enca deto 1 mom4e ako se dyrji s tqh dobre i..aide ve4e haresva me) zaka4a se s mene (ama tfa sy6to ne e priznak) abe kato cqlo dobre se dyrji .a kajete mi na4ini kak da se sblija s nego 4e godinata ve4e svyr6va a toi sh vari u drugo daskalo i nqa moga pove4e da go vidq a naistina go haresvam kato harakter go poznavam i ne bih se otkazala ot nego kato go opoznaq kakto kaza ti taka pone ako stane ne6tu m/u nas moje se vijdame lqtoto ina4e seki sh si zamine po svoq pyt of kfi bezsmislici govorq i az 4ak ne moga si razbera ko to4no iskam da kaja

Мега фен
    Град
    София
    Добре де , а тогаа эа тебе кое е приэнак???Да си иэвади к*ра и да помне да го раэмята????????????
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    tuk i tam
    mi ne ama toi sys o6te 3-4 momi4eta se dyrji taka i za tui

Еми значи си е жребец (женкар) , от тва по-хубав знак, здраве му кажи. Дали ти вече искаш да се занимаваш с такъв, си е лично твой избор.

Мега фен Аватара на koalka
    Това трябваше да го кажеш още в началото и определено нямаше да ти дам такъв съвет.Щях да те посъветвам да не се занимаваш с него.Лично аз не бих приела да съм втора или трета в неговия списък и да знам, че винаги за него има по-добра от мен, че не съм нищо повече за него от другите.Не, мерси.Ти не знам как се примиряваш.

Град
    tuk i tam
    mi daje ne sa samo 3-4 oba4e ne moga da kaja ni6tu na syrceto si i prosto iskam da sym s nego zn 4e sym idiotka oba4e...

Еми...какво да ти кажа не си струва да си с такова момче..но е вярно, че на сърцето не се заповядва.Недей да криеш чувствата си,щом не искаш да му кажеш направо се дръж по-закачливо с него и му показвай,че ти е симпатичен.То ще си проличи от самосебе си
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Еми...какво да ти кажа не си струва да си с такова момче..но е вярно, че на сърцето не се заповядва.Недей да криеш чувствата си,щом не искаш да му кажеш направо се дръж по-закачливо с него и му показвай,че ти е симпатичен.То ще си проличи от самосебе си
    dobre de kak da mu pokaja se pak nikoga ne bih napraila kompliment na mom4e-mnoo si hubav i t.n pls kaji

Град
    София
    СЪБЛЕчИ С ЕПРЕД НЕГО ГОЛА
    И ПОСЛЕ КАЖИ КВО Е НАПРАИЛ
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    СЪБЛЕчИ С ЕПРЕД НЕГО ГОЛА
    И ПОСЛЕ КАЖИ КВО Е НАПРАИЛ
    hhahah da be to4no tai sh napraq ..

Град
    София
    МИ КВО АЗ ЕДИН ГАДЖЪР ТАКА ГО СВАЛИХ.. СЪБЛИчАМ СЪ И ВИКАМ МУ : "ЕИ БАТКО КЕФИш МА"
    Вие на хероин ли сте бе?

mi zna4i opitai se da se posbliji6 s nego flirtuvai s nego ne bqgai ot nqkakv fizi4eski kontakt s nego-smisal ei taka uj slu4aino rucete vi se dokosvat ili mu razro6i kosata kato mu kaje6 "dneska mn qka pri4eska ima6" ne se ot4aivai ot fakta 4e se darji po su6tiq na4in s dr momi4eta-moje da ne e ni6to seriozno pak i konkurenciqta te mobilizira i moje6 da pokaje6 4e si mn pove4e ot ostanalite smotanq4ki. uspeh

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    МИ КВО АЗ ЕДИН ГАДЖЪР ТАКА ГО СВАЛИХ.. СЪБЛИчАМ СЪ И ВИКАМ МУ : "ЕИ БАТКО КЕФИш МА"
    ne mislq da stavam kato nqkoq kurva,a i ne iskam da me ima za nqkfa takava (ni6to li4no) ama prosto az ne go iskam samo za ediniq seks prosto iskam da mu namekna 4e go haresvam a ne da mu namekna 4e sym nekfa kurva.ina4e q si razkaji istoriikata po-podrobno 4e mi stana int.i ko posledva

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от slan4iceto_n
    mi zna4i opitai se da se posbliji6 s nego flirtuvai s nego ne bqgai ot nqkakv fizi4eski kontakt s nego-smisal ei taka uj slu4aino rucete vi se dokosvat ili mu razro6i kosata kato mu kaje6 "dneska mn qka pri4eska ima6" ne se ot4aivai ot fakta 4e se darji po su6tiq na4in s dr momi4eta-moje da ne e ni6to seriozno pak i konkurenciqta te mobilizira i moje6 da pokaje6 4e si mn pove4e ot ostanalite smotanq4ki. uspeh
    ole az samo kato si dopra rykata do nego i toi sig go use6ta nz ama az mu use6tam si4kata energiq (zvu4a kato ekstrasens hahaha) i nqkak prosto koito da i da butna ne use6tam ni6to qvno mn sym si padnala po nego.v na4aloto mi be6e nqkaf typ (ne e mn kravi po vyn6en vid) oba4e e adski simpati4en

Град
    София
    КОЙ КАЗА чЕ АЗ СЪМ КУРВА... ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПОчТИ ПОЗНА
    МОЙТА ИСТОРИЯ ЛИ?... МОЙТА ИСТОРИЯ... ЕДИН ХУБАВ СЛУНчЕВ ЗИМЕН ДЕН БЯХ С ГАДЖЕТО И ТОЙ МЕ ЗАПОЗНА С ЕДИН НЕГОФ ПР.. И АЗ ЗАЕБАХ ГАДЖЕТО И СЛЕД 3 МЕСЕЦА ПОЗНАНСТВО БЯХ В ПРЕГРЪДКИТЕ НА МЕчЕТО МИ
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си