- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kajete na4ini da mu namekna 4e go haresvam
mi ne 4e si kurva oba4e sh me pomisli za nqkoq leka i naprimer ako ne me haresva posle sh me obsyjda sys frendovete si ... a pyk i az iskah info za istoriqta ti kyde koga i kak se syble4e i toi kako naprai s podobnosti \Първоначално написано от v!k!tYyY
/
![]()
АКО НЕ ХАРЕСА ГОЛОТО ТИ ТЯЛО ЛИ?МОЙТА ИСТОРИЯ Я НАПИСАХ..
НЯМАшЕ СЪБЛИчАНИЯ...
А САМО МНОГО СЪЛЗИ И БТВ АЗ НИКОГА НЕ ПОКАЗВАМ чЕ ХАРЕСВАМ НЯКОГО чАКАМ ТОЙ ДА НАПРАВИ ПЪРВИТЕ ДРАСТИчНИ СТЪПКИ...
ПРОСТО ЗАщОТО СЪМ "ТЪПА НАДУТА К*4КА" (ТАКА КАЗА ЕДИН МНОГО СКЪП ЗА МЕН чОВЕК
)
П.П. МЕчЕЕЕЕЕЕЕ ОБИчАМ ТЕ... АКО ТЕ ИЗГУБЯ... НЯМА ДА МОГА ДА ЖИВЕЯ... МНОГО МИ БЕшЕ ЯКО КАТО МИ КАЗА ТИЯ НЕщА ВчЕРА... БЕшЕ 21:32...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
oo tqloto mi go haresva sq i togava sh go haresa no naprimer ako haresva dr stava duma,...Първоначално написано от v!k!tYyY
Ами значи има няколко начина тогава...Ставам сериозна... Значи може да му хвърляш закачливи погледи... Върши работа бтв... Говори с него повече опитвай се да бъдеш по близо до него но д ане му досаждаш... и така...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
mhmz tnx ami toi kato po4ne da me obarva az ko da praq (prai go postoqnno) ? v smisyl da razbere 4e go haresvam no i da ne se dyrja kat kurva staa li naprimer da go obarvam i azПървоначално написано от v!k!tYyY
![]()
ХАХ може...Закачливо може да го фанеш за "задните форми"
Смисъл ако той го прави къв ти е проблема на тебе...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
mi nz ama momi4etata koito go haresvat toi kato me obarva razpraqt kfa kurva sym bila (ne 4e mi puka ot tqhnoto mnenie) no neiskam i toi da si go misli poneje samo stoq i se hilq za tfa pitamПървоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Щом казва ква к*рва си била.. Тва не е добър знак...Ама тва не пречи и ти да ис праиш кефа... Шлепни го по дупето да не ти пука...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ne ne go kazva toi a te ina4e toi ima dobro mnenie za men..Първоначално написано от v!k!tYyY
do posledno si misleh 4e ima dobro mnenie za men ama dnes go 4uh da govori s edni mom4eta da me obijda....ebaTi 4e i licemer na si4kototo ot gore omrazqvam go 4estnooooooooooo
Взимаш голям черен картон и пишеш с големи жълти букви отгоре "ХАРЕСВАМ ТЕ!!!" и като си седне на чина сядаш срещу него и го гледаш със възможно най втренчения поглед...късмет..и дано се усети![]()
Одиш до него и ...Първоначално написано от sladko_bebchence
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Според мене връзките между хора от един клас не издържат много![]()