.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    КОЙ КАЗА чЕ АЗ СЪМ КУРВА... ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПОчТИ ПОЗНА
    МОЙТА ИСТОРИЯ ЛИ?... МОЙТА ИСТОРИЯ... ЕДИН ХУБАВ СЛУНчЕВ ЗИМЕН ДЕН БЯХ С ГАДЖЕТО И ТОЙ МЕ ЗАПОЗНА С ЕДИН НЕГОФ ПР.. И АЗ ЗАЕБАХ ГАДЖЕТО И СЛЕД 3 МЕСЕЦА ПОЗНАНСТВО БЯХ В ПРЕГРЪДКИТЕ НА МЕчЕТО МИ
    mi ne 4e si kurva oba4e sh me pomisli za nqkoq leka i naprimer ako ne me haresva posle sh me obsyjda sys frendovete si ... a pyk i az iskah info za istoriqta ti kyde koga i kak se syble4e i toi kako naprai s podobnosti \/

Град
    София
    АКО НЕ ХАРЕСА ГОЛОТО ТИ ТЯЛО ЛИ? МОЙТА ИСТОРИЯ Я НАПИСАХ.. НЯМАшЕ СЪБЛИчАНИЯ... А САМО МНОГО СЪЛЗИ И БТВ АЗ НИКОГА НЕ ПОКАЗВАМ чЕ ХАРЕСВАМ НЯКОГО чАКАМ ТОЙ ДА НАПРАВИ ПЪРВИТЕ ДРАСТИчНИ СТЪПКИ... ПРОСТО ЗАщОТО СЪМ "ТЪПА НАДУТА К*4КА" (ТАКА КАЗА ЕДИН МНОГО СКЪП ЗА МЕН чОВЕК )
    П.П. МЕчЕЕЕЕЕЕЕ ОБИчАМ ТЕ... АКО ТЕ ИЗГУБЯ... НЯМА ДА МОГА ДА ЖИВЕЯ... МНОГО МИ БЕшЕ ЯКО КАТО МИ КАЗА ТИЯ НЕщА ВчЕРА... БЕшЕ 21:32...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    tuk i tam
    АКО НЕ ХАРЕСА ГОЛОТО ТИ ТЯЛО ЛИ? МОЙТА ИСТОРИЯ Я НАПИСАХ.. НЯМАшЕ СЪБЛИчАНИЯ... А САМО МНОГО СЪЛЗИ И БТВ АЗ НИКОГА НЕ ПОКАЗВАМ чЕ ХАРЕСВАМ НЯКОГО чАКАМ ТОЙ ДА НАПРАВИ ПЪРВИТЕ ДРАСТИчНИ СТЪПКИ... ПРОСТО ЗАщОТО СЪМ "ТЪПА НАДУТА К*4КА" (ТАКА КАЗА ЕДИН МНОГО СКЪП ЗА МЕН чОВЕК )
    П.П. МЕчЕЕЕЕЕЕЕ ОБИчАМ ТЕ... АКО ТЕ ИЗГУБЯ... НЯМА ДА МОГА ДА ЖИВЕЯ... МНОГО МИ БЕшЕ ЯКО КАТО МИ КАЗА ТИЯ НЕщА ВчЕРА... БЕшЕ 21:32...
    oo tqloto mi go haresva sq i togava sh go haresa no naprimer ako haresva dr stava duma,...

Град
    София
    Ами значи има няколко начина тогава... Ставам сериозна... Значи може да му хвърляш закачливи погледи... Върши работа бтв... Говори с него повече опитвай се да бъдеш по близо до него но д ане му досаждаш... и така...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    tuk i tam
    Ами значи има няколко начина тогава... Ставам сериозна... Значи може да му хвърляш закачливи погледи... Върши работа бтв... Говори с него повече опитвай се да бъдеш по близо до него но д ане му досаждаш... и така...
    mhmz tnx ami toi kato po4ne da me obarva az ko da praq (prai go postoqnno) ? v smisyl da razbere 4e go haresvam no i da ne se dyrja kat kurva staa li naprimer da go obarvam i az

Град
    София
    ХАХ може... Закачливо може да го фанеш за "задните форми" Смисъл ако той го прави къв ти е проблема на тебе...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    tuk i tam
    ХАХ може... Закачливо може да го фанеш за "задните форми" Смисъл ако той го прави къв ти е проблема на тебе...
    mi nz ama momi4etata koito go haresvat toi kato me obarva razpraqt kfa kurva sym bila (ne 4e mi puka ot tqhnoto mnenie) no neiskam i toi da si go misli poneje samo stoq i se hilq za tfa pitam

Град
    София
    Щом казва ква к*рва си била.. Тва не е добър знак... Ама тва не пречи и ти да ис праиш кефа... Шлепни го по дупето да не ти пука...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    tuk i tam
    Щом казва ква к*рва си била.. Тва не е добър знак... Ама тва не пречи и ти да ис праиш кефа... Шлепни го по дупето да не ти пука...
    ne ne go kazva toi a te ina4e toi ima dobro mnenie za men..

Град
    tuk i tam
    do posledno si misleh 4e ima dobro mnenie za men ama dnes go 4uh da govori s edni mom4eta da me obijda....ebaTi 4e i licemer na si4kototo ot gore omrazqvam go 4estnooooooooooo

Взимаш голям черен картон и пишеш с големи жълти букви отгоре "ХАРЕСВАМ ТЕ!!!" и като си седне на чина сядаш срещу него и го гледаш със възможно най втренчения поглед...късмет..и дано се усети

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: kajete na4ini da mu namekna 4e go haresvam

Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    6toto nqma da mu kaja naprimer mn te haresvam ili t.n .( toi e ot moq klas ako ima zn).nqkaf takav metod deto da se doseti s nqkfo dvijenie ili namek ddzn.
    Одиш до него и ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Gospod
    Guest
    Според мене връзките между хора от един клас не издържат много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си