.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Понякога е по-добре да не знаеш истината...

Преди бях пускала тема "Обичам го,но той е мой приятел.К'во да права?"...Нали ме посъветвахте да го питам,обаче мен ме беше страх и една моя приятелка решила да го пита...Той казал "еми да голяма симпатяга е ама за сега не искам нищо" и сега просто не ми се живее,щото мислех че той иска нещо да стане-гушкаше ме и ми говореше мн хубави неща...ЖИВОТА Е ГАДЕН!!!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: "Обичам го,но той е мой приятел."(продължение)

Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93
    Преди бях пускала тема "Обичам го,но той е мой приятел.К'во да права?"...Нали ме посъветвахте да го питам,обаче мен ме беше страх и една моя приятелка решила да го пита...Той казал "еми да голяма симпатяга е ама за сега не искам нищо" и сега просто не ми се живее,щото мислех че той иска нещо да стане-гушкаше ме и ми говореше мн хубави неща...ЖИВОТА Е ГАДЕН!!!
    Права си , Живота е ГАДЕН !!! ... ко да се прави , трябва да го изживеем някак си
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

ЖИВОТА Е ГАДЕН!!!
    НЕДУМАЙ.........

Дай да ревем за всяко момче/момиче, което си е отишло тъй рано и тъй бързо от живота ни.
    Хайде бе, след всяко добро, винаги идва и лошото, кво толкова, не е болка за умиране

Аз вчера щях да скоча от моста на Марица, ама се осъзнах на време, и после почнах да рева как съм могла да бъда толкова глупава.

Онуй твойто момче, патки да яде, мани го/заеби го/забрави го/е..и му майката/начукай му го/ и б ла-бла,
    в тоя живот нема оправия за никой и за нищо, сичко си е супер гадно, брутално, нищожно,

всички мъже са прасета

пореви си, па то щи мине, не се стряскай ако продължи месец-два-три-пет, важното е, че ща отмине.
    е, бре, трябва да сме оптимисти, иначе нема се справим.
    смайл

Guest
    Е недей пък ти. Още си младо и зелено. Едно момче по-малко не значи края на света. Отърси се от тия взаимоотношения и си потърси просто друго момче. Така правим всички.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е недей пък ти. Още си младо и зелено. Едно момче по-малко не значи края на света. Отърси се от тия взаимоотношения и си потърси просто друго момче. Така правим всички.
    Да ама аз очаквах да стане нещо щото той показваше че ме харесва...или поне така изгледаше...

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да ама аз очаквах да стане нещо щото той показваше че ме харесва...или поне така изгледаше...
    С прекалено малко се задоволяваш.
    Друг път се опитай да не бъдеш толкова наивна, щот така ти страдаш, не той.

Guest
    Gadni4ko,ama takyv e jivota!Svikvai mila!

Повече от фен
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от cherinka

Аз вчера щях да скоча от моста на Марица, ама се осъзнах на време, и после почнах да рева как съм могла да бъда толкова глупава.
    Защо не си скочила? С храната ,която хабиш може да се нахранят 2 гладни деца в Сомалия.
    (тъпо сравнение)

[/quote]всички мъже са прасета [/quote]

Жалко ,че толкова много хора се отнасят с теб така

По темата: Всеки има лоши моменти. Едно момче не осмисля живота ти. За момичетата е по-трудно да си сменят гаджетата отколкот момчетата,но знай ,че ще си отмине лека полека. Намери си някой ,с който да си прекарваш времето добре. С това момче явно номера няма да се получи. Майната му тогава.

Живота е отвратителен, това е вярно. И от тук нататък ще ти се случват само неща, които ще ти докажат, че е такъв.

Добре дошла в Реалният Свят. Тука нещата са такива и на който не му понася хептен, се изнася. Просто тря да продължиш напред. Има много момчета, които са сами, намери си едно такова и бъдете щастливи.

Град
    гр. Пловдив

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

всички мъже са прасета
    Жалко ,че толкова много хора се отнасят с теб така

Връстнички на майка ми са ми го казвали!

NE SE OT4AIVAI,DA NE E SAMO TOI...JIVOTA E TAKUV I TRQBVA DA GO IZJIVEE6 DOKRAI...TOVA 6TE TE NAPRAVI PO SILNA...VDIGNI GORE GLAVATA I PRODALJI NAPRED,IZLIZAI S DRUGI MOM4ETA ZA DA SE RAZSEIVA6 I 6ET TI MINE MNOGO SKORO,ZA MOM4E NE SI STRUVA DA PLA4E6,VSE EDNO TOI 6ET PLA4E ZA TEB KATO TE E NARANIL TAKA LI?POZAMISLI SE I SE USMIHNI JIVOTA E TAKAV,ZATOVA PRODALJI NAPRED!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    prava si jivota e gaden,no sqko zlo za dobro! veski edin 4ovek e prejivqval tva razo4arovanie,i e savsem normalno,kakto kaza BAYO dobra do6la v realnosta,v jestokosta na jivota.....NO KVOTO I DA GOVORQ, JIVOTA NE E SAMO STRADANIE,PROSTO TAKA KAKTO SI IMALA HUBAVI MOMENTI,TAKA TREA SI PONESE6 I LO6ITE.....4OVEK SE U4I OT GRE6KITE,TVA DA TI EZA UROK.....vnimavai s mom4etata,ponqkoga neznaqt kvo iskat......
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на koalka
    Това гушкане може да е само приятелско, не знам...
    Има си риск, може и да не те харесва, както се е получило, но не ти остава нищо друго, освен да се примириш.Той така и така, ако не те харесва няма да е с теб.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Това гушкане може да е само приятелско, не знам...
    Има си риск, може и да не те харесва, както се е получило, но не ти остава нищо друго, освен да се примириш.Той така и така, ако не те харесва няма да е с теб.
    Еми то хората са казали " На сила хубост не става! "

BAYO ti osven da se zaqjda6 i da protivore4i6 nna temite drugo znae6 li?

Град
    Там, където е сърцето...
    Много е гадно когато си имала надежди,а всичко е пропаднало. Знам, че много боли, но се опитай да го забравиш!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    BAYO ti osven da se zaqjda6 i da protivore4i6 nna temite drugo znae6 li?
    Много правилно е казано. Тва че не можеш да го асимилираш е друг проблем за друг раздел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си