- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Понякога е по-добре да не знаеш истината...
Преди бях пускала тема "Обичам го,но той е мой приятел.К'во да права?"...Нали ме посъветвахте да го питам,обаче мен ме беше страх и една моя приятелка решила да го пита...Той казал "еми да голяма симпатяга е ама за сега не искам нищо" и сега просто не ми се живее,щото мислех че той иска нещо да стане-гушкаше ме и ми говореше мн хубави неща...ЖИВОТА Е ГАДЕН!!!![]()
![]()
![]()
Права си , Живота е ГАДЕН !!! ... ко да се прави , трябва да го изживеем някак сиПървоначално написано от Deni4ka93
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
НЕДУМАЙ.........Първоначално написано от Deni4ka93
Дай да ревем за всяко момче/момиче, което си е отишло тъй рано и тъй бързо от живота ни.
Хайде бе, след всяко добро, винаги идва и лошото, кво толкова, не е болка за умиране![]()
Аз вчера щях да скоча от моста на Марица, ама се осъзнах на време, и после почнах да рева как съм могла да бъда толкова глупава.![]()
Онуй твойто момче, патки да яде, мани го/заеби го/забрави го/е..и му майката/начукай му го/ и б ла-бла,
в тоя живот нема оправия за никой и за нищо, сичко си е супер гадно, брутално, нищожно,
всички мъже са прасета![]()
пореви си, па то щи мине, не се стряскай ако продължи месец-два-три-пет, важното е, че ща отмине.
е, бре, трябва да сме оптимисти, иначе нема се справим.
смайл![]()
![]()
Е недей пък ти. Още си младо и зелено. Едно момче по-малко не значи края на света. Отърси се от тия взаимоотношения и си потърси просто друго момче. Така правим всички.
С прекалено малко се задоволяваш.Първоначално написано от Deni4ka93
Друг път се опитай да не бъдеш толкова наивна, щот така ти страдаш, не той.
Gadni4ko,ama takyv e jivota!Svikvai mila!
Защо не си скочила? С храната ,която хабиш може да се нахранят 2 гладни деца в Сомалия.Първоначално написано от cherinka
(тъпо сравнение)
[/quote]всички мъже са прасета[/quote]
Жалко ,че толкова много хора се отнасят с теб така![]()
По темата: Всеки има лоши моменти. Едно момче не осмисля живота ти. За момичетата е по-трудно да си сменят гаджетата отколкот момчетата,но знай ,че ще си отмине лека полека. Намери си някой ,с който да си прекарваш времето добре. С това момче явно номера няма да се получи. Майната му тогава.
Живота е отвратителен, това е вярно. И от тук нататък ще ти се случват само неща, които ще ти докажат, че е такъв.
Добре дошла в Реалният Свят. Тука нещата са такива и на който не му понася хептен, се изнася. Просто тря да продължиш напред. Има много момчета, които са сами, намери си едно такова и бъдете щастливи.
Връстнички на майка ми са ми го казвали!Първоначално написано от Nassgerrack
NE SE OT4AIVAI,DA NE E SAMO TOI...JIVOTA E TAKUV I TRQBVA DA GO IZJIVEE6 DOKRAI...TOVA 6TE TE NAPRAVI PO SILNA...VDIGNI GORE GLAVATA I PRODALJI NAPRED,IZLIZAI S DRUGI MOM4ETA ZA DA SE RAZSEIVA6 I 6ET TI MINE MNOGO SKORO,ZA MOM4E NE SI STRUVA DA PLA4E6,VSE EDNO TOI 6ET PLA4E ZA TEB KATO TE E NARANIL TAKA LI?POZAMISLI SE I SE USMIHNI JIVOTA E TAKAV,ZATOVA PRODALJI NAPRED!!!
prava si jivota e gaden,no sqko zlo za dobro! veski edin 4ovek e prejivqval tva razo4arovanie,i e savsem normalno,kakto kaza BAYO dobra do6la v realnosta,v jestokosta na jivota.....NO KVOTO I DA GOVORQ, JIVOTA NE E SAMO STRADANIE,PROSTO TAKA KAKTO SI IMALA HUBAVI MOMENTI,TAKA TREA SI PONESE6 I LO6ITE.....4OVEK SE U4I OT GRE6KITE,TVA DA TI EZA UROK.....vnimavai s mom4etata,ponqkoga neznaqt kvo iskat......
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Това гушкане може да е само приятелско, не знам...
Има си риск, може и да не те харесва, както се е получило, но не ти остава нищо друго, освен да се примириш.Той така и така, ако не те харесва няма да е с теб.
Еми то хората са казали " На сила хубост не става! "Първоначално написано от koalka
![]()
BAYO ti osven da se zaqjda6 i da protivore4i6 nna temite drugo znae6 li?
Много е гадно когато си имала надежди,а всичко е пропаднало. Знам, че много боли, но се опитай да го забравиш!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Много правилно е казано. Тва че не можеш да го асимилираш е друг проблем за друг раздел.Първоначално написано от iohanka_sladuranka