.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Супер фен

Странични ефекти на Постинора!

Възможно ли е цикъла ми съвсем да се разбърка от Постинор,защото би трябвало да ми дойде утре ама нямам никакви признаци за цикъл Мин месец (след като пих постинора) ми дойде точно както предния...попринцип цикъла ми е много неточен и сега нз дали може да е все още от него...
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Странични ефекти на Постинора!

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Възможно ли е цикъла ми съвсем да се разбърка от Постинор,защото би трябвало да ми дойде утре ама нямам никакви признаци за цикъл Мин месец (след като пих постинора) ми дойде точно както предния...попринцип цикъла ми е много неточен и сега нз дали може да е все още от него...
    нали ти беше тази, която посъветва децата да пият Постинор, че оправял цикъла. нека ти. дано не ти дойде поне седмица още, че да умреш от нерви.

Град
    нЯкЪдЕ тАм

Re: Странични ефекти на Постинора!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    нали ти беше тази, която посъветва децата да пият Постинор, че оправял цикъла. нека ти. дано не ти дойде поне седмица още, че да умреш от нерви.
    Ъъъ.. колко я успокои само... А относно темата.. не съм на Ти с тези неща

Довери ми се...аз съм лъжкиня...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Майко мила, ама ти на 13 и Постинор ли пие6...?!

Ина4е да, нормално е. Веднъж съм пила и ми дойде то4но, но следва6тите пъти се баве6е с около седмица.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Майко мила, това е хормонална бомба, бе момиче. По-добре се пази, отколкото да умираш от притеснение. Не стига, че си на 13 и се е*еш, ами и да се предпазваш не си се научила. Аре, по-полека, моля ти се.
    И спокич, постинорът преебава организма за месеци. Ще се нормализират някога нещата. И друг път гледай да не пиеш, ами да внимаваш, докато го правиш.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Майко мила, това е хормонална бомба, бе момиче. По-добре се пази, отколкото да умираш от притеснение. Не стига, че си на 13 и се е*еш, ами и да се предпазваш не си се научила. Аре, по-полека, моля ти се.
    И спокич, постинорът преебава организма за месеци. Ще се нормализират някога нещата. И друг път гледай да не пиеш, ами да внимаваш, докато го правиш.
    Macko,vnimavahme!Prezervativa be6e Durex,no se sk1sa az kakvo ne s1m napravila kakto trqbva i za kakvo s1m vinovna v slu4eq?
    214 malkoto_sladur4e

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Мацка спокс и аз така...Durex,Durex ама...скъса се...та на мен след като изпих 2те хапчета нищо ми няяше...сичко си беше нормално..... но принципно на листофката пишеше че е възможно да има странични ефекти,като по ранен или по късен цикъл тей че спокс....и..Късмет,дано сичко е наред!!!

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре се образовайте за правилното поставяне на презерватива...

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Koalka...при мен просто беше свръх тънък....не че нз как да го поставяме....не се знае как е било при мацето така че не бързай с тея "съвети"

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Никога не съм имала проблеми с презервативи - било то Дюрекс или някакви други, та съм се убедила, че си зависи точно от правилното поставяне.

Нормално е да ти закъснее. Споко. Повече недей да пиеш безразборно такива хормонални гадости.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Ne sme mojeli da si slagame prezervativa li? Moq priqtel ne pravi sex ot v4era i mnogo dobre znae kak da si slaga prezervativa!I zatova do sega sme imali samo 2 p1ti problem(da 4ukna na d1rvo)...
    214 malkoto_sladur4e

Град
    при чичо Страх
    Това , че приятелят ти е на 20 и , не означава, че е кадърен ебач.

Супер фен
    Ama az ti kazvam,4e e!Nali si e moi,az si go znam!
    214 malkoto_sladur4e

Град
    Н.Искър
    ко да ти кажа тъпи путкИ
    Kur za vaze!!!

oooo da napulno vuzmojno e neznam samo za6to kato piete takiva ne6ta ne se konsultirate s lekari i za6to ne 4etete listovkite be hra?abe mn niska polova kultura.jalko,no fakt

Град
    Н.Искър
    Цитирай Първоначално написано от gafinka
    mn niska polova kultura.jalko,no fakt
    Кои го каза
    Kur za vaze!!!

Първо тва че е на 20 не значи че знае да слага както трябва презерватива-тва се прави с тренировки а не с навършване на години,второ ти още гащите не моеш си дигнеш а пък секс праиш и постинори пиеш...и трето земи се пообразоваи малко след тва се прави на голяма раота

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Macko,vnimavahme!Prezervativa be6e Durex,no se sk1sa az kakvo ne s1m napravila kakto trqbva i za kakvo s1m vinovna v slu4eq?
    kato stane6 na 20 6e hodi6 s bastun btw Durex S.U.X!!! sportex rulz

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дойде ли ти?

Голям фен
    Град
    София
    Странични ефекти на Постинора!
    брада, мустаци, ей такива работи...

можеш да си заформиш и катинарче

(както казваше Боби Турбото - Свърших у крокодила. Пихме Постинор. И аз и той")

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Никога не съм имала проблеми с презервативи - било то Дюрекс или някакви други, та съм се убедила, че си зависи точно от правилното поставяне.

Нормално е да ти закъснее. Споко. Повече недей да пиеш безразборно такива хормонални гадости.
    Мое да не си имала шот ти е широко гаражчето или малко мерцедесче паркирате вътре...

Град
    при чичо Страх
    Тц.

Нито едно от двете. Сигурно съм късметлийка.

А и аз вече презервативи не ползвам...

Супер фен
    Тука половината мнения ме разбиха Чела съм поне 20 пъти листовката на постинора преди и след като го пих,и в интернет четох много,просто се очудих,защото миналия месец цикъла ми дойде точно и нз дали сега може чак да се прояви това върху цикъла krem4eto тия дни ще ми дойде защото гърдите ми се втвърдиха снощи и мн ме болят,което значи,че гостите идват И имам сексуална култура ама не мога да знам всичко на 100% де!Нали затова е и тоя форум..да обменяме опит!
    214 malkoto_sladur4e

vsqko ima listovka..predi da go pie6 q pro4ti !!!
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Супер фен
    Прочтох я аз Ма аз не съм пила постинор ся бе ало!Пих го преди месец и половина!Питанката ми е съвсем друга
    214 malkoto_sladur4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си