- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странични ефекти на Постинора!
Възможно ли е цикъла ми съвсем да се разбърка от Постинор,защото би трябвало да ми дойде утре ама нямам никакви признаци за цикъл![]()
![]()
Мин месец (след като пих постинора) ми дойде точно както предния...попринцип цикъла ми е много неточен и сега нз дали може да е все още от него...
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
нали ти беше тази, която посъветва децата да пият Постинор, че оправял цикъла. нека ти. дано не ти дойде поне седмица още, че да умреш от нерви.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Ъъъ.. колко я успокои само...Първоначално написано от krem4et0
А относно темата.. не съм на Ти с тези неща
![]()
Довери ми се...аз съм лъжкиня...
Майко мила, ама ти на 13 и Постинор ли пие6...?!![]()
Ина4е да, нормално е. Веднъж съм пила и ми дойде то4но, но следва6тите пъти се баве6е с около седмица.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Майко мила, това е хормонална бомба, бе момиче. По-добре се пази, отколкото да умираш от притеснение. Не стига, че си на 13 и се е*еш, ами и да се предпазваш не си се научила. Аре, по-полека, моля ти се.
И спокич, постинорът преебава организма за месеци. Ще се нормализират някога нещата. И друг път гледай да не пиеш, ами да внимаваш, докато го правиш.
Macko,vnimavahme!Prezervativa be6e Durex,no se sk1sa az kakvo ne s1m napravila kakto trqbva i za kakvo s1m vinovna v slu4eq?Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
214 malkoto_sladur4e
Мацка спокс и аз така...Durex,Durex ама...скъса се...та на мен след като изпих 2те хапчета нищо ми няяше...сичко си беше нормално..... но принципно на листофката пишеше че е възможно да има странични ефекти,като по ранен или по късен цикъл тей че спокс....и..Късмет,дано сичко е наред!!!
Най-добре се образовайте за правилното поставяне на презерватива...
Никога не съм имала проблеми с презервативи - било то Дюрекс или някакви други, та съм се убедила, че си зависи точно от правилното поставяне.
Нормално е да ти закъснее. Споко. Повече недей да пиеш безразборно такива хормонални гадости.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ne sme mojeli da si slagame prezervativa li?
Moq priqtel ne pravi sex ot v4era i mnogo dobre znae kak da si slaga prezervativa!I zatova do sega sme imali samo 2 p1ti problem(da 4ukna na d1rvo)...
![]()
214 malkoto_sladur4e
Това , че приятелят ти е на 20 и , не означава, че е кадърен ебач.![]()
Ama az ti kazvam,4e e!Nali si e moi,az si go znam!![]()
214 malkoto_sladur4e
ко да ти кажа тъпи путкИ![]()
Kur za vaze!!!
oooo da napulno vuzmojno e neznam samo za6to kato piete takiva ne6ta ne se konsultirate s lekari i za6to ne 4etete listovkite be hra?abe mn niska polova kultura.jalko,no fakt
Кои го казаПървоначално написано от gafinka
![]()
![]()
![]()
Kur za vaze!!!
Първо тва че е на 20 не значи че знае да слага както трябва презерватива-тва се прави с тренировки а не с навършване на години,второ ти още гащите не моеш си дигнеш а пък секс праиш и постинори пиеш...и трето земи се пообразоваи малко след тва се прави на голяма раота![]()
kato stane6 na 20 6e hodi6 s bastun btw Durex S.U.X!!! sportex rulzПървоначално написано от malkoto_sladur4e
брада, мустаци, ей такива работи...Странични ефекти на Постинора!
можеш да си заформиш и катинарче![]()
(както казваше Боби Турбото - Свърших у крокодила. Пихме Постинор. И аз и той")
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Мое да не си имала шот ти е широко гаражчето или малко мерцедесче паркирате вътре...Първоначално написано от bungle
![]()
Тц.
Нито едно от двете. Сигурно съм късметлийка.![]()
А и аз вече презервативи не ползвам...
Тука половината мнения ме разбиха
Чела съм поне 20 пъти листовката на постинора преди и след като го пих,и в интернет четох много,просто се очудих,защото миналия месец цикъла ми дойде точно и нз дали сега може чак да се прояви това върху цикъла
krem4eto тия дни ще ми дойде защото гърдите ми се втвърдиха снощи и мн ме болят,което значи,че гостите идват
И имам сексуална култура ама не мога да знам всичко на 100% де!Нали затова е и тоя форум..да обменяме опит!
![]()
214 malkoto_sladur4e
vsqko ima listovka..predi da go pie6 q pro4ti !!!
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Прочтох я азМа аз не съм пила постинор ся бе ало!Пих го преди месец и половина!Питанката ми е съвсем друга
![]()
214 malkoto_sladur4e