- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- malko vupros4e
kolko vreme sled kato si po4nal da pie6 protivoza4qta4ni moje mom4eto da svar6e v tebe za6toto 4etoh v edin forum 4e e dari da pie6 protivoza4qta4ni e vazmojno da zabremenee6 ako naistina temata ne e bila ebavka
винаги има опастност![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
po dobre nedei probva![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Първоначално написано от n1ght_shadow
Не ти и трябва.![]()
Зависи дали си роден с късмет, да не забременееш в ранна детска възраст.
ахъм ... да бе да ... пхахПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
и от де ги избичи тез числа !?
щот мойте числа които също не си измислям са, че хапчетата са около 100% по сигурни от презервативите ( за децата обеснявам: 100% ПО-Сигурни, а не 100% сигурни ... чат ли сте !? )
и защо ли е така !?
противозачатъчните, най-общо казано, лъжат организма че има готова яйцеклетка за оплождане и така Той не отделя яйцеклетка и като я няма тая яйцеклетка как да стане номера на китайката аз незнам ... е все пак хапчетата трябва да се пият редовно и долу горе по едно и също време ...
а вече е безопасно след 8-10 дни ... то на листовката на хапчетата трябва да си пише колко точно
а защо презервативите са по несигурни ... ми има вероятност да се скъсат все пак, особено ако са поставени неправилно ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
ОТИ ДА НЕ ПРОБВА НАЛИ ПОСЛЕ ЗА 15 КИНТА ЧИЧО ДОКТОР ЩЕ Я ИЗЧИСТИ НА ПЪЛНО![]()
Kur za vaze!!!
Имах период, в който пиех противозачатъчни и приятелят ми свършваше в мен.
Специално съм говорила с гинеколога си за това и не съм имала проблеми.
Хах.. измислила, смях да има в залата. Никак не съм си ги измислила. Пила съм хапчета, ползвам кондоми, знам за какво става дума. Редовно си ходя на гинеколог, който да ми предписва хапчетата и да ми поясни,че няма такива, които да са напълно и безрезервно сигурни като защита. Числата съм ги чела, учила, подготвяла за доклади за изпити.. ае, моля ти се. Няма как да си съчиня свободни приказки.
Иначе наистина от хапче до хапче има разлика. Зависи какви пиеш. Не толкова "марката", а това, което са и съдържат.
П.П. По-добре да не спорим, важното е, че риск винаги има. Трябва да се внимава. Сексът не е само кеф, ами и отговорност.
че кой е казал че са напълно сигурни !?
казах че хапчетат са 100% по - сигурни от презерватива т.е. 2 пъти по сигурни от тях ...
аз не сум писал доклади и не пия хапчета, но и аз не си измислям ... чувал съм това от хора (доктори) които са навътре в нещата
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !