.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82
    nekadarniq ;(
    Guest

Как да се целувам??? СПЕШНО!!!!!!

Здравеите утре ми предстои да целуна едно момиче а аз до сега не сам се целувал а всички си мислат че съм се целувал,щот сам бил такъв. Та може ли няколко савета и обяснения как става.Не искам да се изложа.Обичам момичето.

Споко! Просто се отпусни и се остави на инстинкта да те води ...
    Между другото на колко години си ?
    Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.

Ми отваряш й устата и си навираш езика вътре. Само гледай да не повърнеш щото е гадно.

п.п.: са ще дойде някоя високо интелигентна медуза и ще каже "потърси малко из форума има 1000 теми по въпроса"

spokoino na 3-q put 6te stane kato horata(bazik de).Samoobladanie i spokoistvie.Vsi4ko 6te si doide na mqstoto ot samosebe si.Yspeh

Нема буташ езика от първия път още Ако тя ти го навре, засмучи и го като прахосмукачка, ко бе? яко ш' и е кеф

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    otpusni se tva e nai vajno........da ne ti puka, 4e ti e puravta, nali nqma da e poslednata
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

nekadarniq ;(
    Guest
    MNOGO VI BLAGODARQ.V SMISAL KAK DA PODHODA.KATO IDA PRI NEQ.I tova s ezika kak stava.kato i go mushna v ustata kakvo ili tq kato si go mushen v moita usta.male male sram i pozor sam az za bg narod.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ако до сега изобщо не си се целувал, по-добре като за начало си дръж езика в устата.Най-вероятно при първата целувка ще се притесниш.Така, че изчакай да добиеш поне малко увереност и чак тогава пробвай да вкараш езика си в нейната уста, разбира се без да отделяш устни от нейните.В противен случай ще заприлича по скоро на плезене, отколкото на целувка.Останалото е въпрос на импровизация.И още нещо-не се дърпай ако тя първа се опита да вкара езика си в устата ти.Това не е проблем.В общи линии е това, така че забавлявай се.

nekadarniq ;(
    Guest
    a tq kato si go navre az kakvo da naprava.A obiknovennata celuvka qvno i s neq sha se usera male male idemi da umra.No vreme e ve4e da se o4ove4a.pyk i tolkova mnogo e obi4am.

nekadarniq ;(
    Guest
    a za celuvka bez ezik prosto e kato obiknovennata celuvka nali samo e celuvam nali

Мега фен
    Град
    София
    Абе хора какво правите бе????Провите проблем эа първата си целувка,панирате се ...така нищо няма да стане!Вместо да се притесняваш се радвай-това е много хубав момент!Само се отпусни -направиш ли това ,всичко ще върви като по вода А и не си бутай еэика много навътре
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nekadarniq ;(
    a za celuvka bez ezik prosto e kato obiknovennata celuvka nali samo e celuvam nali
    Да!!!!!!!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

nekadarniq ;(
    Guest
    blagodarq vi mnogo SUPER STE SI4KI

nekadarniq ;(
    Guest
    a momi4eto dali sha razbere 4e mi e pyrva celuvka.shtoto ako ne razbere sha e super.shoto si4ko jivo si misli 4e sam nqkav lubov4iq

nekadarniq ;(
    Guest
    a tq ako si vkara ezika kvo da prava

stiga se sa6ka.Dori i da ne stane kato horata ne e problem.!-q put s nov o gadje vinagi e stranno dokato se naglasite edin kum dryg,taka 4e nqma se pritesnqva6

Цитирай Първоначално написано от nekadarniq ;(
    a tq ako si vkara ezika kvo da prava
    BAYO:

Ако тя ти го навре, засмучи и го като прахосмукачка, ко бе? яко ш' и е кеф

Супер фен Аватара на rakiQ
    като започнете да се мляскате не бързай,а предпазливо следвай нейните движения,така най-добре ше се опознаете. :P освен тва можеш да тренираш -опитай ралични движения с устните в/у опакото на ръката ти.
    След като се престрашиш за пръв път, ше видиш ,че не е толко трудно и и ше си сигурен че ше опиташ пак

един съвет
    дъвчи дъвки и си четкай зъбите !

приятни целувки!

nekadarniq ;(
    Guest
    ok mersi. dano da stane utre sha vidim dali sha se izloja.

Guest
    kaji posli ko e stanaly :P

Еми...мисля,че е мн вероятно да разбере,че неможеш,щото аз първия път много ама много се бях притеснила и всичко се разбра...Късмет!!!И да разкажеш.

Guest
    az ne mislq 4e 6te razbere, za6toto vseki se celuva po razli4en na4in, i kogato za pruv put se celuva6 s daden 4ovek (dori i predi tova 1000 puti da si se celuval) pak moje da ne e perfektno. Prosto horata se nagajdat edin s drug... spoko

Guest
    Слушай сега, като си навре езика в устата ти, ти си приготви средния пръст на левия крак и й го наври в дупето (не го овлажнявай, гадно е).

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    dano momi4eto e opitno.....

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Ето ти и няколко видя целувки ... макар че за всеки човек е различно и се целува както си иска

"Срамежлива" - тя го целува, като леко движи долната си устна, като че ли се стреми да се откъсне.

"Борба на устните" - и двамата са с полуотворена уста, смучат, леко захапват устните си със зъби.Трябва да се внимава в порив на страст да не си прехапете устната.

"Равна" - той взима устните и в своите, прави "тръбичка" и смуче, стремейки се да се докосне до езика и.

"Игрива" - тя леко захапва неговата устна и с движение на езика в устата му го възбужда към страст.

"Целувка на зъбите" - той в страстен порив смуче устните и, отмятайки главата и все по-назад.

"Страстна" - тя взема езика му в своята уста и едва го докосва със зъби, смуче го, стреми се да го прглътне колкото се може по-дълбоко.

"Нежност" - въртене на езика в устата на партньора.

"Царска" - езикът на партньора се взема зад бузата и леко се притиска със зъби и език.

"Изискана" - езикът леко се докосва до небцето на другия.

"Листче" - той придърпва с ръка долната и устна и си вкарва езика зад бузата и.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си