- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малка ли съм?
gafinka napylno sm syglasna s teb i se radvam 4e v bylgaria ima i takiva hora kato teb, makyr i da sa super malko![]()
spored men 14/15 godishna varzrast e nai-podhodqshtata za pyrviq put. \/
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Разбрахте ли сега откъде идват бебетата?!Първоначално написано от gafinka
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз се целунах за първи път 2 месеца преди да направя 18. Преди това имах 2 гаджета, но просто не бях готова да ги целуна. за мен беше нещо много важно и обвързващо. не, че се обвързах с този, с който се целунах за 1-ви път, де. Правих секс за първи път 3 месеца преди да направя 21 и...............изобщо не мисля, че съм изостанала или задръстена. по-скоро съм заклета романтичка, вярваща в голямата любов а и с доста висок морал. Това, че си мислиш, че си изостанала е тъпо. За всичките тези 21 години не съм си помислила подобно нещо нито 1 път, защото аз съм си аз и не ми пука за каква ме мислят другите.
Lady Death,чела съм и други твои мнения и с някои съм съгласна,ама не и с това!Не можеш да прецениш каква е sweet_unhappy,защото просто не я познаваш,а и има хора на 13,които са мн интелигентни за възрастта си,затова не говори за всички!
По темата:миличка,аз се целунах месец,след като направих 13 и не съжелявам,защото беше с един прекрасен човек,затова се целуни с човек,който харесваш,а не с първия срещнат,за да не изостанеш от другите!Не ги гледай тях!![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
awe na 13 godini si nqma drugo zanimanie osven da gleda po sex forumite i da pita koga da go napravi ....TUPA SI !nameri si priqteli i hodi da igrae6 navunka vmesto da kesi6 i da pita6 tupi vuprosi DETE !
I never eat a pig cuz a pig is a cop
too4no taka!Първоначално написано от experiment_m
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Sladkata_Nansi
saglasna
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Спокойно, не си малка.
Аз лично, май бях 7ми клас като се целувах за първи път...![]()
Как че си изостанала??????Вземи и ти забременей на 15 да видя тогава кфи ли теми ще пускаш.Ти си една от малкото момичета,които могат да се похвалят с това...но за теб явно е срам.
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Ееее.. нормално е. Съвсем наред си. Не се притеснявай. За тези неща възраст няма. Те се случват когато трябва и когато си готов за тях. Споки .. много си добре даже
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
Къде съм казала 'всички' ?!Първоначално написано от super macka
Никога не съм казвала всички, защото знам, че винаги си има изключения.
И да, има доста умни момичета, не споря, но за да задава подобни въпроси... 'ама те на 14 забременяват,аз на 13 не съм се целувала, ама изостанала ли съм?', значи определено не е с много умствен багаж.
за съжаление и аз съм на същото мнение...че винаги си има изключения.
И да, има доста умни момичета, не споря, но за да задава подобни въпроси... 'ама те на 14 забременяват,аз на 13 не съм се целувала, ама изостанала ли съм?', значи определено не е с много умствен багаж.![]()
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Аа...сбъркала си се... никъде не съм казала, че ми ПУКА.Първоначално написано от sweet_unhappy
За моя не се тревожи... аз си го знам колко е.
П.П. Сама не помниш какво си писала... какъв съвет си искала?![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
=D> =D>
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Защото, ако не знаеш, форумът е за да се коментира.Първоначално написано от sweet_unhappy
ела при мене и ше те оправя на точната вьзраст![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emi kvo da ti kaja purvata mi celuvka be6e na 10ti sama 6te si preceni6 dqali ti e do6lo vremeto
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Spoko we,vs e nared.Ima vreme za vs.Ne trq se byrza.samo kurvi4kite po4vat da praqt sex na po 12,13,14 god,4e dori i na 11.Ne byrzai za da ne si blyska6 posle glavata.Aide :P
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Кои сте вие че да обсъждате другите първо погледнете себе си не се мислете за мн пораснали!Оставете момичето да си пита вас какво ви засяга каква е?!
Ето тук споменаваш,че не изостава и че е тъпа,колкото всички на 13!!!Поне помни какво си написала!!!Първоначално написано от Lady Death