Цитирай Първоначално написано от vivian
naistina ne znam za koi pat 6te go napi6a,no 10 dena na voda i meso.hem e dieta i se otslabva,hem organizmat se raztovarva.hapvai pile6ki parjoli i pii po mnogo voda i sled 10 dena 6et vidi6 dali ima rezultat.kato razbira se moje da otslabne i 1-2 sedmici sled dietata 4ak,zaradi golqmoto koli4estvo voda,koeto se poema.opitai,ako ne uspee6 10dena,pak 6et svali6 nqkoe kilce. i ako se re6i6 posle pi6i kakav e bil efektat pri teb.
Tova e nai-glupavoto ne6to koeto moje da si pri4ini6 na tqloto.. totalno sebeiznasilvane prosto.. tqloto tolkova mnogo 6te se stresiraa ot lipsata na vuglehidrati i maznini 4e nqma da gori ni6to drugo osven aktivno teglo ( muskulna masa ).. i sled tiq 10 dena 6te izglevda6 po-zle i ot predi, su6toto koli4estvo maznini po tqloto, no ve4e bez po4ti nikakvi muskuli.. da ne govori pyk vob6te kolko e bukvalno jivotoupasno da ne se priemat nikakvi vuglehidrati. Mai ponqtiq kato hipoglekimiq sa ti syvsem nepoznati. Ne moga da razbera za6to davat tolkova vredi i bezsmisleni suveti. Tova si e 4isto prestyplenie. Ne stiga 4e ne osaznavate kakvi posledstviq moje da ima ot glupostite deto drunkate, ami i si gi plqlmpate nai spokoino. Prosto ostavam bez dumi.