Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Lilou
Най-добрата диета за сваляне на килограми (постепенно) е ниско въглехидратна диета. Повярвайте ми правил съм много диети и тази се отразява най-добре. Чувстваш се пълен с енергия и спокоен.

Иначе немога да ти препоръчам точна диета понеже не съм се интересувал за жени Но мисля че ако намалиш сладките и правиш кардио 5 пъти в седмицата всяка сутрин пак ще имаш добър резултат !
Мислиш, че НВД е само за мъже?? .. И от къде тази невероятна логика?? .. + НВД-то вобще не е най-добрия режим за хранене за сваляне.. РБД-то е много по-добро, има малко повече въг. ( не се чустваш като парцал през деня ) и се води "нормален" режим за сваляне, няма толкова лишения и с повечко спорт се постигат достатъчно добри резултати.. по света масово се сваля с РБД, но тука сме изключение и затва при билдърите повече е на почит НВД-то, но му минава времето ..
Прочети "Революционната диета на др.Аткинс". Не съм казал че НВД е само за мъже, просто не знам за жени как е. НВД е много добър начин на хранене, лишаваш се от сички боклуци на нашето поколение. Почваш със строг режим първите 2 седмици и после постепенно намаляш обаче за цял живот си остава намаленото употребяване на захари, който са вредни. Аз не съм билдер, обичам месо и салати пък в НВД това е главното Аз съм доволен от резултати и си изказвам мое мнение не е нужно веднага да го оспорваш

Peace ou7