.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    HellRYO
    Guest

Нямам приятелка от много време ?

Ае нз как да го обесня , но ми е ужасно тъпо....
    Нямам приятелка от доста време ето и са и от доста време излизам и гледам просто как наистина всички си се забавлят всеки си е хванал някаква , а аз съм сам егаси кво толкова ми куца.

Моля ви момичетата от форума от където и ще да сте просто какво ми е не разбирам ужас толкова ли съм зле .
    Вече ще изпадна в криза

Значи ето са може и малко реклама моля не ми се подигравайте щото и аз вече нз какво да правя , а номера да ида и да се забия в някоя дискотека нещо не ми харесва.

Различен съм леко това май ми е голям проблем , но както и да е ето едно малко описание за мен:

Коса : Черна
    Очи: Пъстри
    Височина: 172 см
    Тегло: 53 кг

Която иска да ми пише търся си просто наистина някакво по свястно момиче , което да има някакви по различни интереси от това да се напие и да се чуди с кой да се забие в първата дискотека.

Guest

Re: Нямам приятелка от много време ?

Ето регистрирах се това по - горе бях аз

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ето регистрирах се това по - горе бях аз
    ОФ то па не ме логнало първият път сору за многото постове

На колко години си? Аз до 18 годишна възраст само се бях целувала, а не съм грозна.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Виждаш ли се с хора? Изобщо харесвал ли си някое момиче през това "много време"?

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    На колко години си? Аз до 18 годишна възраст само се бях целувала, а не съм грозна.
    Ма на 18 години и 1 месец кви ралти праеше вече...

Не, на 18 и 3 месеца. И нищо лошо не съм правила...

Ми харесва ми някоя , но нешо ми става не мога да я заговоря то ние сме напълно непознати какво да и кажа.

Е са вторият срок дойде някаква нова съученичка в класа вярно лафа че не е хубаво да се хваща от класа е верен , но аз това момиче определено не го познавам за първи път го видях и ми хареса и какво се оказа че и тя се е хванала с някакъв голям там и аз по никакъв начин нямам достъп до нея на здрасти и 4ао сме.

И за това съм се отказал от нея тъй като не виждам смисъл.

Затова пиша тук поне ако наистина има някоя , която да отговаря на тея неща които съм писал и желае да се видиме да каже малко тъпо и смешно , но нямам друг вариант

Shmatko
    Guest
    Не, на 18 и 3 месеца. И нищо лошо не съм правила...
    Ако знае баща ти....

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HellRYO
    Ми харесва ми някоя , но нешо ми става не мога да я заговоря то ние сме напълно непознати какво да и кажа.

Е са вторият срок дойде някаква нова съученичка в класа вярно лафа че не е хубаво да се хваща от класа е верен , но аз това момиче определено не го познавам за първи път го видях и ми хареса и какво се оказа че и тя се е хванала с някакъв голям там и аз по никакъв начин нямам достъп до нея на здрасти и 4ао сме.

И за това съм се отказал от нея тъй като не виждам смисъл.

Затова пиша тук поне ако наистина има някоя , която да отговаря на тея неща които съм писал и желае да се видиме да каже малко тъпо и смешно , но нямам друг вариант
    Глей ся менчо. Случва се, знам кво е, чувстваш се непълноценен, но в един момент и твоето слънце ще изгрее. Се пак си млад, мойто отдавна е огаснало така че не се коси

Баща ми се познава с 3 от 4-те гаджета, които съм имала през живота си. И няма проблем с това, че съм правила секс с тях.

Shmatko
    Guest
    Баща ми се познава с 3 от 4-те гаджета, които съм имала през живота си. И няма проблем с това, че съм правила секс с тях.
    Друго имах предвид...
    Иначе той докато е у вас праите ли секс с гаджето ти

егаси филма е добре тогава били се фанала с мен

Нито те знам как изглеждаш, нито съм говорила с теб, та да питаш такова нещо.

ММм...правила съм със сегашния, когато спа у нас. Проблемът е никакъв.

Guest
    Евала яко мнение имаш ли скайп ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Евала яко мнение имаш ли скайп ?
    ах пак нещо не ме логна това пах бях аз

Guest

Цитирай Първоначално написано от HellRYO
    Ае нз как да го обесня , но ми е ужасно тъпо....
    Нямам приятелка от доста време ето и са и от доста време излизам и гледам просто как наистина всички си се забавлят всеки си е хванал някаква , а аз съм сам егаси кво толкова ми куца.

Моля ви момичетата от форума от където и ще да сте просто какво ми е не разбирам ужас толкова ли съм зле .
    Вече ще изпадна в криза

Значи ето са може и малко реклама моля не ми се подигравайте щото и аз вече нз какво да правя , а номера да ида и да се забия в някоя дискотека нещо не ми харесва.

Различен съм леко това май ми е голям проблем , но както и да е ето едно малко описание за мен:

Коса : Черна
    Очи: Пъстри
    Височина: 172 см
    Тегло: 53 кг

Която иска да ми пише търся си просто наистина някакво по свястно момиче , което да има някакви по различни интереси от това да се напие и да се чуди с кой да се забие в първата дискотека.
    Ти с тия 53 кг кой знае колко си слаб,почни да ядеш повече и да хоиш на фитнес да вийш как щи се дигне самочувствието и ше вийш как нема да останеш без гадже и за 2 седмици ае успех

Shmatko
    Guest

Ко ти пука, то така най-весело

Цитирай Първоначално написано от Shmatko

Ко ти пука, то така най-весело
    да ти набарам аватарките аз на тебе
    kakvo ako taka iskam taka jiveq

Пак опираме до външния вид.... с това започна. Не е важно какво е сърцето ти така ли ?
    "Микрофонът е моят психиатър, музиката е моята терапия."

Marshall Mathers III

На първо време няма как да знам какво има в сърцето на човек. И ти не ми казвай, че би ходил с грозен човек...поне трябва нещо във външния му вид да ти харесва.

Shmatko
    Guest
    На първо време няма как да знам какво има в сърцето на човек. И ти не ми казвай, че би ходил с грозен човек...поне трябва нещо във външния му вид да ти харесва.
    Аз съм ходил с грозна и беше перфектно, но това за което съжалявам е че нямах истински чувства към нея.

На първо време няма как да знам какво има в сърцето на човек.
    Да, така е...

И ти не ми казвай, че би ходил с грозен човек...поне трябва нещо във външния му вид да ти харесва.
    Да, но не е задължително да е с някакви модерни дрехи, яки обувки, готина прическа... или ако е момиче задължително да е с грим и маникюр. Дори да е грозноват/а все ще намериш нещо което да те привлича важното е да не изглежда зловещо

Marshall Mathers III

Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Аз съм ходил с грозна и беше перфектно, но това за което съжалявам е че нямах истински чувства към нея.
    Ами да, какъв е бил проблема? Никакъв! А ако има и истински чувства....

Marshall Mathers III

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си