Цитирай Първоначално написано от koalka
Историята ти е дълга, но поне да я беше написала на кирилица, за да може поне да се чете...
А сега по темата-той не е бил влюбен в теб, а само те е използвал.Понякога трябва да се вслушваш и в това, което ти казват другите, че е бил женкар.Щом го казват, значи има за какво.Е, дълга връзка, ок, но той и сам не си е вярвал.1 месец-това дълга връзка ли му наричаш, а и още по-малко, че уж е бил влюбен в теб.Според теб, ако беше влюбен щяхте ли в момента да сте разделени-не.Просто те е лъгал с оная фльорца...той е женкар.Дори и тя да му се е натискала, той, ако те обичаше никога нямаше да се занимава с нея, но ето...
И като всички типични женкари, той като ти е кажел една по-хубава дума и ти веднага си падала в краката му, а защо...така и не мога да си обясня.Не мога и да си обясня с какво толкова ви привличат прослувутите женкари, че все тях харесвате, а на свестните момчета няма кой да им обърне внимание!?Харесвате им това, че са лоши и ви нараняват ли?
Свалял ти е звезди и ти е казвал как едва ли не не може да живее без теб, иска само теб, а в същото време го е говорел на друга, но нали знаеш...женкарите никога не се задоволяват само с една.После естествено се е измъкнал от ситуцаията вече като си му омръзнала и е нямало къде да ходи и ти е казал, че не е бил сигурен в чувствата си, какво иска и т.н.
Така че преди да се занимаваш с такива момчета си имай едно наум и помисли малко.
Izvinqvam se,che ne pisah na kirelica,no tochno zashtoto e dulga i shte mi otnemeshe strashno poveche vreme - za tova.I az sum se zamislqla nad tezi neshta,koito kazvash.No stignah do izvoda,che sled momicheto,kum koeto e izpitval nai-silni chustva(razdeliha se predi 6 meseca)nai-dulgo se e zadurjal s men.Pitala sum drugi momicheta,s koito e bil - tqh gi e rqzal direktno i i e kazval,che ne gi iska i se e durjal po-razlichen nachin s tqh.S men si otkrivashe dushata i si kazvashe vsichko kakto si e .. za tova iskam da pogovorq s nego,zashtoto ako sa mu govoreni gluposti nqma smisal da se karame za tova,che razni hora zavijdat..Iskam prosto da se izqsnq s nego i vuprosa mi beshe dali da go potursq za 3-ti i posleden put...